Thumbnail
Αιτήματα 

Αιτήματα Γυμνασίου Κολυμβαρίου

-Πρώτο μας αίτημα, να υπάρχει περισσότερος ελεύθερος χρόνος, έτσι ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να ανακαλύπτουμε τα κρυφά μας χαρίσματα και να έχουμε καλύτερη ψυχική υγεία.

-Δεύτερον, δεν είναι δυνατόν να χρειάζεται να  «αγοράζουμε» τη μόρφωση μας, ενώ υποτίθεται ότι το κράτος μας την παρέχει δωρεάν.

-Τρίτον, οι σχέσεις μεταξύ μαθητών-καθηγητών επιβάλλεται να είναι αρμονικές και να μην στιγματίζεται ένας μαθητής λόγω μιας συγκεκριμένης συμπεριφοράς.

-Επίσης, δεν είναι επιτρεπτό, εφόσον υπάρχουν τόσοι αδιόριστοι καθηγητές, σε διάστημα τουλάχιστον ενός μήνα, να μην τηρείται πλήρες πρόγραμμα.

-Επιπλέον, η απόφαση της κυβέρνησης να μειώσει τα εξεταζόμενα μαθήματα σε τέσσερα τα οποία θεωρεί θεμελιώδη, θα δημιουργήσει κενά στους μαθητές, που μπορεί να φανούν ανεπαρκείς στο λύκειο.

-Τέλος, είναι ενάντια στα ανθρωπιστικά ιδεώδη, να στερούμε το δικαίωμα της μάθησης από τα παιδιά, ειδικά σε παιδιά που έχουν έρθει από εμπόλεμη ζώνη.

Για τη διεκδίκηση των παραπάνω, αποφασίζουμε τριήμερη κατάληψη και πορεία, με επανεπιβεβαίωση της απόφασης τη δεύτερη και τρίτη μέρα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Στόχος οι εκλογές να γίνουν το 2027»
Ο ίδιος επεσήμανε ότι το πραγματικό δίλημμα για τους πολίτες δεν είναι «Μητσοτάκης ή χάος», αλλά «Μητσοτάκης ή οι πολιτικοί του αντίπαλοι, όπως ο...
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Στόχος οι εκλογές να γίνουν το 2027»
κκε
Καυγάς μεταξύ Καιρίδη και Κατσώτη: «Θα σας στείλουμε να δουλέψετε» - «Εδώ δεν είναι Σοβιετική Ένωση, αυτά στα γκουλάγκ»
Αφορμή αποτέλεσε η τοποθέτηση του κυβερνητικού βουλευτή ότι η ναυπηγοεπισκευαστική βιομηχανία στην Ελλάδα καταστράφηκε από τα συνδικάτα
Καυγάς μεταξύ Καιρίδη και Κατσώτη: «Θα σας στείλουμε να δουλέψετε» - «Εδώ δεν είναι Σοβιετική Ένωση, αυτά στα γκουλάγκ»