Thumbnail

Αγωνιστικές Παρεμβάσεις  Θεσσαλονίκης

 

Ø ΣΥΝΕΚ, ΔΑΚΕ και ΠΑΜΕ σε προσυμφωνία και  με ανυπόστατες συκοφαντίες

επιδιώκουν να καρατομήσουν τον Χρήστο Ζαγανίδη από πρόεδρο της Ε΄ ΕΛΜΕ

Ø Η ενορχηστρωμένη επίθεση κυβερνητικού και κομματικού συνδικαλισμού

ενάντια στις Παρεμβάσεις δε θα περάσει 

 

Για μια φορά ακόμα οι ηγεσίες  των ΣΥΝΕΚ, ΔΑΚΕ και ΠΑΜΕ δείχνουν το αληθινό τους πρόσωπο. Μπροστά στις Γ.Σ. των ΕΛΜΕ και τη στιγμή που απαιτείται η ευρύτερη δυνατή συσπείρωση των εργαζομένων για να απαντήσουμε στο νέο μπαράζ αντιλαϊκών και αντιεκπαιδευτικών μέτρων, επιλέγουν να συκοφαντήσουν και να σπιλώσουν άλλη μια φορά τον πρόεδρο ενός από τα πιο αγωνιστικά σωματεία του νομού. Επιτίθενται για πολλοστή φορά με ανακοινώσεις που εξέδωσαν κατά των Παρεμβάσεων και του Χρήστου Ζαγανίδη, ενός αγωνιστή συναδέλφου τον οποίο εκτιμούν ιδιαίτερα οι καθηγητές και τον εκλέγουν από τότε που ήρθε στη Θεσσαλονίκη και για πέντε συνεχή χρόνια στο Δ.Σ. της Ε΄ ΕΛΜΕ και μάλιστα από τους πρώτους σε αριθμό σταυρών.

 

Το νέο δεδομένο όμως,  πέρα από τη γνωστή αθλιότητά τους να λασπολογούν συστηματικά κατά των Παρεμβάσεων και του Χρήστου Ζαγανίδη (κάτι το οποίο έχουμε πια συνηθίσει κι εμείς και οι συνάδελφοι) είναι το τι επιδιώκουν. Επέλεξαν την περίοδο των εξετάσεων για να υλοποιήσουν τα σχέδια δολοπλοκιών τους μακριά από τον κλάδο. Αυτό που δε μπόρεσε ο καθένας μόνος του όλα τα προηγούμενα χρόνια, με τα γνωστά λιβελογραφήματα ιδιαίτερα πριν από εκλογές της ΕΛΜΕ, να σταματήσουν να είναι οι Παρεμβάσεις πρώτη δύναμη, το επιδιώκουν τώρα και από κοινού! Με ανακοινώσεις και ανυπόστατες κατηγορίες κατά του πρόεδρου της Ε΄ ΕΛΜΕ, καθώς και την πρόταση μομφής εναντίον του στο Δ.Σ., επιδιώκουν με τεχνητή κρίση στη συγκρότηση του προεδρείου της ΕΛΜΕ και με αντικαταστατικό τρόπο, να καρατομήσουν τον πρόεδρο με στόχο να διαλύσουν το σωματείο. Βάζουν στο στόχαστρό τους τις Παρεμβάσεις, τη βασική δύναμη που στη νέα κατάσταση συνεχίζει να αγωνίζεται αταλάντευτα για την ανατροπή της πολιτικής κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ, αποκαλύπτοντας το ρόλο του κυβερνητικού και κομματικού συνδικαλισμού.

 

Πιο συγκεκριμένα για όσα ανυπόστατα επικαλούνται τα ΣΥΝΕΚ

 

Βασικός πρωταγωνιστής των βρώμικων αυτών επιδιώξεων είναι η παράταξη των ΣΥΝΕΚ, η οποία για να ανακόψει τον αγωνιστικό προσανατολισμό της ΕΛΜΕ και να αποκρύψει τη μετάλλαξή της σε υπηρέτη μιας κυβέρνησης που στο όνομα της αριστεράς οδηγεί μαζικά στην φτωχοποίηση τη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία,  επιδίδεται στην κατασυκοφάντηση των Παρεμβάσεων και των μελών της. Τα δύο μέλη των ΣΥΝΕΚ στο Δ.Σ., συνδικαλιστές του «σωλήνα», παιδιά του κόμματος που έγινε πλέον κυβέρνηση, με ευκολία σπιλώνουν αγωνιστές συναδέλφους, πρακτική που ακολούθησαν κι οι εκπρόσωποι τους στην ΟΛΜΕ με την καταγγελία που έβγαλαν από κοινού με τη ΔΑΚΕ κατά εκπροσώπων των Παρεμβάσεων. Επικαλούνται αντικαταστικές ενέργειες του προέδρου και καταθέτουν πρόταση μομφής για αποφάσεις του Δ.Σ. που ψηφίστηκαν και από άλλες δυνάμεις, οι οποίες όμως δεν καταγγέλλονται, προφανώς γιατί προσβλέπουν να εξασφαλίσουν την ψήφο τους για κοινή απόφαση καρατόμησης του προέδρου, αλλά και γιατί ΔΑΚΕ και ΠΑΜΕ μένουν στο απυρόβλητο, αφού το μοντέλο του κυβερνητικού και κομματικού συνδικαλισμού είναι  προβλέψιμο και ακίνδυνο για την εξουσία, η οποία και διευκολύνεται από τη στάση τους για το πέρασμα των βάρβαρων μέτρων και της πολιτικής της. 

 

1) Για την απόφαση του Δ.Σ. στις 28/1 κατά του «εθνικού διαλόγου. Η συγκεκριμένη απόφαση όπως και άλλες αποφάσεις ψηφίστηκαν στο Δ.Σ. από τις Παρεμβάσεις και το ΠΑΜΕ. Το Δ.Σ. ήταν σε απαρτία γιατί ενώ η ΔΑΚΕ αποχώρησε από το Δ.Σ. τα ΣΥΝΕΚ παρέμειναν και δεν διακόπηκε  η συνεδρίαση. Η κατηγορία βέβαια των ΣΥΝΕΚ αφορά μόνο τον πρόεδρο και όχι το ΠΑΜΕ!

2) Η απόφαση του Δ.Σ. στις 25/2 με ψήφους των ΣΥΝΕΚ – ΔΑΚΕ υπέρ του «εθνικού διαλόγου» υλοποιήθηκε από τον πρόεδρο της ΕΛΜΕ και στη Γ.Σ. των προέδρων στις 27/2 δεν ψήφισε πρόταση κατά του «διαλόγου». Οι διαδικασίες της Γ.Σ. στις 13/4 μετά την αποχώρηση των ΣΥΝΕΚ συνεχίστηκαν σε διευρυμένο Δ.Σ. όπως αποφασίστηκε από όλες τις παρατάξεις, ενώ όλες οι αποφάσεις πάρθηκαν με ψήφους των Παρεμβάσεων, ΠΑΜΕ και ΔΑΚΕ. Τα ΣΥΝΕΚ και πάλι επιτίθενται κατά του πρόεδρου και όχι σε όσους τις ψήφισαν!

3) Είναι αστειότητα η κατηγορία ότι η στάση  του πρόεδρου στην παράσταση διαμαρτυρίας στις 1/4 ήταν αυτή που ματαίωσε τον «διάλογο» του Γ. Μουστάκα, εκπροσώπου του υπουργείου για την ΤΕΕ, και όχι η μαζική συμμετοχή των συναδέλφων από όλες τις ΕΛΜΕ με μοναδική παραφωνία την παρέμβαση της εκπροσώπου των ΣΥΝΕΚ της Ε΄ΕΛΜΕ που δεν την υπερασπίστηκαν ούτε τα μέλη της παράταξής της.

4) Η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ που κατατέθηκε από τον πρόεδρο στο Δ.Σ. της 29/3 και ψηφίστηκε για την απεργία στις 7/4 από τις Παρεμβάσεις, τα ΣΥΝΕΚ και τη ΔΑΚΕ, περιείχε την προσθήκη «Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση συνεχίζει την πολιτική της διάλυσης του δημόσιου σχολείου και προωθεί και νέα αντιεκπαιδευτικά μέτρα στην πολύπαθη Τεχνική Εκπαίδευση» και αποτελεί θέση της ΕΛΜΕ.

5) Για την κινητοποίηση της ΕΛΜΕ στις 19/4 στην περιφερειακή εκπαίδευση ήταν η μόνη πρόταση που ψήφισε το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ στη συνεδρίαση της Τρίτης 19/4 με ΣΥΝΕΚ, ΔΑΚΕ και ΠΑΜΕ. Η πρόταση της ΟΛΜΕ που στάλθηκε ως απόφαση της ΕΛΜΕ δεν τέθηκε σε ψηφοφορία γιατί δεν υπήρχε, καθώς κοινοποιήθηκε την επόμενη ημέρα (20/4/2016).

 

Πιο συγκεκριμένα για τις αθλιότητες του ΠΑΜΕ 

 

Το ΠΑΜΕ αποφεύγει τις καταγγελίες για ζητήματα λειτουργίας της ΕΛΜΕ αφού το ίδιο λειτουργεί ως σωματείο μέσα στο σωματείο και δεν υλοποιεί τις αποφάσεις του κλάδου και της ΕΛΜΕ. Επιλέγει να καταγγείλει το Χρήστο Ζαγανίδη για οικονομικές ατασθαλίες ως πρόεδρο της ΕΛΜΕ και ως ταμία πέρσι. (αφού όλες οι άλλες παρατάξεις αρνήθηκαν να αναλάβουν το ταμείο), ενώ αποφεύγουν να αναφέρουν ότι υπάρχουν αποφάσεις έγκρισης της οικονομικής διαχείρισης από το Δ.Σ. και την Ελεγκτική Επιτροπή (συνεδριάσεις στις 17/12) και χωρίς ποτέ από κανέναν, ούτε και το ΠΑΜΕ τέθηκε ποτέ θέμα ατασθαλιών.

 

Η προσπάθειά τους να σπιλώσουν το Χ. Ζαγανίδη πρωτίστως απευθύνεται προς τα μέλη τους και την καθοδήγηση του κόμματός τους για να δικαιολογήσουν την καθίζηση που υφίστανται οι δυνάμεις τους στη Θεσσαλονίκη. Οι συχνές καταγγελίες τους εναντίον του αποτελούν απίστευτη δαιμονοποίηση ενός προσώπου που για τη συνεισφορά του στους αγώνες του κλάδου έχει υποστεί σειρά διώξεων, ενώ συνέβαλε  με την αγωνιστική του συμμετοχή, τις ιδέες και προτάσεις του στην ανάπτυξη των αγώνων του κλάδου και τη νικηφόρα εξέλιξή τους στην περίοδο της διαθεσιμότητας.  Η στάση της ηγεσίας του ΠΑΜΕ αγγίζει τα όρια της αλητείας, δεν έχει σχέση με τις αρχές και το ήθος του αριστερού κινήματος και δε θα την αφήσουμε αναπάντητη. Οι κατηγορίες  για κλοπή της ΕΛΜΕ ξεφεύγουν από τα όρια της πολιτισυνδικαλιστικής αντιπαράθεσης και οφείλουν αν έχουν στοιχεία οι εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ και το μέλος τους στο Δ.Σ., για να μην καταταγούν  στους κοινούς συκοφάντες, να τα πάνε στον εισαγγελέα!  Αν δεν το κάνουν, επιφυλασσόμαστε, να το κάνουμε εμείς.

1) Στα σχολεία στις 18/12 στάλθηκε αναλυτικός οικονομικός απολογισμός έξι σελίδων με την έγκριση του Δ.Σ. από Παρεμβάσεις, ΣΥΝΕΚ και ΔΑΚΕ και για όλα τα ζητήματα και την ελεγκτική επιτροπή (συνεδριάσεις17/12) Το ΠΑΜΕ αιτιολόγησε την άρνηση έγκρισης του απολογισμού, όχι για λόγους ατασθαλιών που σήμερα επικαλείται, αλλά γιατί δε συμφωνεί με τον προσανατολισμό του κινήματος και στον οποίο διατίθενται τα χρήματα.

2) Για τα χρήματα αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες το Δ.Σ. από το Σεπτέμβρη του 2015 έως και σήμερα είναι πάντοτε ενημερωμένο. Για όλα τα χρήματα που δόθηκαν τα σχολεία πήραν αποδείξεις  και για όλες τις αγορές ειδών πρώτης ανάγκης από τα σούπερ - μάρκετ υπάρχουν αποδείξεις, οι οποίες κατατέθηκαν στη συνεδρίαση της ΕΛΜΕ στις 17/12. Στα σχολεία στις 18/12 στάλθηκε ο οικονομικός απολογισμός για την αλληλεγγύη στους πρόσφυγες που περιέχει ένα προς ένα όλα τα σχολεία και το ποσό που κατέθεσαν. Συνολικά είχαν συγκεντρωθεί 4.026,50 Ευρώ. Από αυτά έγιναν αγορές ειδών από μέλη του Δ.Σ. και συναδέλφους 3.853,57 Ευρώ και έμεινε υπόλοιπο 172,93. Το 2016 και μέχρι σήμερα μαζεύτηκε από τα σχολεία το ποσό των 1.638 Ευρώ + 1.000 ενίσχυση από το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ + 172,93 Ευρώ υπόλοιπο περσινής χρονιά =  2.810,93 Ευρώ σύνολο εσόδων. Από αυτά έγινα αγορές 2.618,54 Ευρώ και έμεινε υπόλοιπο το ποσό των 192,39 Ευρώ. Ο εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ στο Δ.Σ. και ταμίας πλέον της ΕΛΜΕ δεν παραβρέθηκε σε καμία από τις αποφασισμένες συναντήσεις πού τα σχολεία έφεραν χρήματα στο Δ.Σ., ούτε σε καμία από τις αγορές ειδών πρώτης ανάγκης, και δε συμμετείχε στις  επισκέψεις αλληλεγγύης του Δ.Σ.

3) Για τα χρήματα που μαζεύτηκαν από το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ για τη θεατρική παράσταση πέρσι και πρόπερσι έγινε συνολικά απολογισμός και εγκρίθηκε στις 17/12 από το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ και την ελεγκτική επιτροπή. Σύνολο εσόδων 4.745 Ευρώ – σύνολο εξόδων 1.960 Ευρώ = καθαρά έσοδα 2.785. Για στήριξη συναδέλφων από διαθεσιμότητα μετά από έγκριση του Δ.Σ. δόθηκε το ποσό των 2.085 Ευρώ και υπάρχει υπόλοιπο σε ειδικό λογαριασμό το ποσό των 700,20 Ευρώ. Όσο για το ενδιαφέρον που δείχνει ο εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ στο Δ.Σ.  για τη θεατρική παράσταση μόνο ως κουτοπόνηρη υποκρισία το εκλαμβάνουμε, αφού η παράταξή του έλαμψε δια της απουσίας της συνολικά από την πρωτοβουλία της ΕΛΜΕ, έκοψε μόνο ένα κουπόνι, το δικό του και στη μέση της παράστασης αποχώρησε επιδεικτικά. Το ΠΑΜΕ δεν αναφέρει πουθενά ότι πρόπερσι ταμίας ήταν από την παράταξη των ΣΥΝΕΚ.

4) Για το διελμικό ταμείο που ο Χ. Ζαγανιδης πράγματι δεν το παρέδωσε το Γενάρη στην πρόεδρο της Α΄ ΕΛΜΕ όχι γιατί δεν είναι διευθετημένα τα οικονομικά, όπως καταγγέλλει το ΠΑΜΕ, αλλά γιατί η πρόεδρος της Α΄ ΕΛΜΕ που ήταν η σειρά της να αναλάβει τη διαχείριση του ταμείου,  αρνήθηκε να παραλάβει τα οικονομικά γιατί υπήρχαν χρέη από άλλη ΕΛΜΕ. Στην περσινή συνεδρίαση του διελμικού στις 10/3/2015, όπου έγινε οικονομικός απολογισμός  του διελμικού από κανένα πρόεδρο και όσα μέλη των Δ.Σ. συμμετείχαν δεν τέθηκε ζήτημα διαχείρισης των οικονομικών του διελμικού.

5) Ταμίας του Δ.Σ. της Ε΄ ΕΛΜΕ ομόφωνα τοποθετήθηκε ο εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ. Ζήτησε από το Δ.Σ. η παραλαβή του ταμείου να γίνει σε συνεδρίαση του Δ.Σ. και παρουσία  της Ελεγκτικής Επιτροπής(Δ.Σ. και Ε.Ε. ενέκριναν τα στοιχεία που κατατέθηκαν), όπως και έγινε με κοινή συνεδρίαση στις 16/2/2016. Παρέλαβε σε έξι αναλυτικές σελίδες, τη νέα κατάσταση που διαμορφώθηκε στα έσοδα και τα έξοδα του ταμείου μετά τις φετινές εκλογές, καθώς και τις εκκρεμότητες της ΕΛΜΕ. Τα μόνα έξοδα της ΕΛΜΕ από τότε  ήταν 294 Ευρώ. Με βάση τα  αναλυτικά στοιχεία που παρέλαβε από τον Χ. Ζαγανίδη για τη νέα διαχείριση του ταμείου, θα μπορούσε να φέρει σε οποιαδήποτε συνεδρίαση του Δ.Σ.  τις δικές του προτάσεις για το ταμείο της  ΕΛΜΕ που όμως δεν έκανε όχι από απειρία, αλλά από καιροσκοπισμό. Ανέλαβε ταμίας της ΕΛΜΕ όχι για να συμβάλλει σε μια καλύτερη λειτουργία των οικονομικών της ΕΛΜΕ, αλλά να αναζητήσει ατασθαλίες για να καταγγείλει το Χ. Ζαγανίδη και αφού δεν βρήκε, γιατί δεν υπάρχουν, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να εκτοξεύσει λάσπη για να δικαιολογήσει την παραίτησή του από ταμίας της ΕΛΜΕ, ευελπιστώντας στην πολυπόθητη τεχνητή κρίση στη λειτουργία της ΕΛΜΕ, από κοινού με τα  ΣΥΝΕΚ και τη ΔΑΚΕ.

 

Για την απαξιωτική στάση της ΔΑΚΕ

 

Σχετικά με την απαξιωτική και εμπαθή ανακοίνωση της ΔΑΚΕ κατά του προέδρου της ΕΛΜΕ που πληροφορεί ότι «εδώ και χρόνια η ΔΑΚΕ είχε τονίσει με κάθε τρόπο και σε κάθε τόνο, τα προβλήματα που θα επιφέρει ο άνθρωπος αυτός αναλαμβάνοντας την θέση του Προέδρου», πράγματι από τότε η ΔΑΚΕ έχασε την πλειοψηφία στην ΕΛΜΕ!

 

Τα σχέδια διάλυσης της ΕΛΜΕ δε θα περάσουν

 

 Το 2010 η άνοδος των Παρεμβάσεων στην Ε΄ ΕΛΜΕ οδήγησε στην  κοινή στάση των ΣΥΝΕΚ-ΔΑΚΕ-ΠΑΜΕ στο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ και την αφαίρεση με λαθροχειρία της έδρας του κοινού σχήματος των Παρεμβάσεων και Αγωνιστικών Κινήσεων που τους ανήκε με βάση το εκλογικό αποτέλεσμα και δόθηκε στα  ΣΥΝΕΚ. Σήμερα είμαστε στο 2016 που οι Παρεμβάσεις δεν είναι μόνο καταξιωμένη, αλλά και ανερχόμενη δύναμη μέσα στον κλάδο, έχουν επτά εκπροσώπους στα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, όταν (το 2010 είχαν μόνο έναν), πανελλαδικά σήμερα είναι τρίτη δύναμη στην ΟΛΜΕ (όταν το 2010 ήταν τελευταία) και το σχέδιο καρατόμησης του προέδρου της ΕΛΜΕ και ανακοπής της αγωνιστικής πορείας της ΕΛΜΕ δεν θα περάσει.

Η ΕΛΜΕ με πρόεδρο το Χ. Ζαγανίδη όλο το προηγούμενο διάστημα υπερασπίστηκε τα δίκαιο των συναδέλφων  με αγωνιστική διάθεση και συλλογικό τρόπο και αυτή την πορεία καλούμαστε να υπερασπίσουμε στηρίζοντας τον πρόεδρο της ΕΛΜΕ. Οι Παρεμβάσεις απευθυνόμαστε στον κλάδο και τους συναδέλφους και τους καλούμε να μην επιτρέψουν στις ηγεσίες των ΣΥΝΕΚ-ΔΑΚΕ-ΠΑΜΕ με πραξικοπηματικά σχέδια να διαλύσουν την ΕΛΜΕ και να επαναφέρουν το μοντέλο του κυβερνητικού και κομματικού συνδικαλισμού που ίσχυε για πολλά χρόνια στην ΕΛΜΕ και εξυπηρετούσε τα κυβερνητικά και κομματικά συμφέροντα. Να δείξουν την αντίθεσή τους καταδικάζοντας τέτοιες πρακτικές και να πάρουν μέρος την Τρίτη 17/5, στις 8.30 μ.μ., στην ΕΔΟΘ στη  συνεδρίαση του Δ.Σ. για να στηρίξουν τις Παρεμβάσεις και τη δημοκρατική λειτουργία της ΕΛΜΕ. Οι Παρεμβάσεις απευθυνόμαστε και στα μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής και τους καλούμε να παρευρεθούν στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ για ένα θέμα που και λόγο έχουν και αρμοδιότητες.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το σεμινάριο Ειδικής Αγωγής με το χαμηλότερο κόστος από ΑΕΙ - 50 ευρώ εγγραφή έως 2-10

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΕΠ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ: Ύλη, Προετοιμασία, Ειδικότητες, παλιά θέματα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ για ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ - με μόνο 65 ευρώ εγγραφή

Παν.Πατρών: ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στα ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής μέσω alfavita.gr

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

aristeri-prwtovoulia-Αριστερή-Πρωτοβουλία
Αριστερή Πρωτοβουλία Ηλιούπολης: Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση Παρασκευή 6 Οκτώβρη
Αριστερή Πρωτοβουλία Ηλιούπολης: Στη μάχη των δημοτικών εκλογών για τα γενικά και τοπικά προβλήματα των εργαζομένων
Αριστερή Πρωτοβουλία Ηλιούπολης: Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση Παρασκευή 6 Οκτώβρη
ελμε πειραιά
Δήλωση των εκπαιδευτικών Γιώργου Κ. Καββαδία – Νεκτάριου Χατζηανδρέου που διώκονται από τον ΔΔΕ Πειραιά
Αγωνιζόμαστε ενάντια στην ποινικοποίηση της ελεύθερης έκφρασης και της πολιτικής και συνδικαλιστικής δράσης
Δήλωση των εκπαιδευτικών Γιώργου Κ. Καββαδία – Νεκτάριου Χατζηανδρέου που διώκονται από τον ΔΔΕ Πειραιά
o-teachers-facebook_20.jpg
Αναπληρωτές: 13.000 προσλήψεις σήμερα Τρίτη και ακολουθούν άλλες δυο "δόσεις" μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου
Σήμερα ανακοινώνονται 13.300 αναπληρωτές - Στα μέσα Οκτωβρίου ανακοινώνονται
Αναπληρωτές: 13.000 προσλήψεις σήμερα Τρίτη και ακολουθούν άλλες δυο "δόσεις" μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου