Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Σύλλογος ΠΕ Αμαρουσίου

Με βάση ερωτήματα που καταθέτουν στο ΥΠ.Π.Ε.Θ. αρκετές Δ/νσεις Π. Ε. ενόψει της κατάταξης των υπαλλήλων – εκπαιδευτικών της Δημόσιας Εκπαίδευσης ειδικότητας ΠΕ16.01 – Μουσικής (αποφοίτων Ωδείων) ερωτάται το ΥΠ. Π. Ε. Θ. σε ποια κατηγορία θα καταταχτούν οι συγκεκριμένοι εκπαιδευτικοί (Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης), διότι στο νόμο που αφορά το νέο μισθολόγιο δεν ξεκαθαρίζεται ευκρινώς ότι οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι κατατάσσονται στην κατηγορία της Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας από το 2006 είτε είναι απόφοιτοι ωδείων είτε είναι απόφοιτοι των Μουσικών τμημάτων των Πανεπιστημίων.

Στη βάση αυτή το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου καλεί την πολιτική ηγεσία του ΥΠ.Π.Ε.Θ να προβεί σε άμεσες ενέργειες ώστε να ξεκαθαριστεί το θέμα της κατάταξης των συναδέλφων μας εκπαιδευτικών Μουσικής ΠΕ16.01 (αποφοίτων ωδείων) στην κατηγορία της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, όπως έως τώρα ίσχυε και ισχύει χωρίς άλλη χρονοτριβή αναγνωρίζοντας τα εργασιακά δικαιώματα και τις κατακτήσεις των εκπαιδευτικών της Π. Ε.

Καλούμε το Δ. Σ. της Δ. Ο. Ε. να επιληφθεί άμεσα του θέματος εξασφαλίζοντας τις εργασιακές κατακτήσεις και τα δικαιώματα των εκπαιδευτικών της Π. Ε.

Ο Πρόεδρος

Δ.Πολυχρονιάδης

Ο Γραμματέας

Γ.Κοκκινομηλιώτης