Thumbnail
Δημήτρης Μπράτης

1.Η α' φάση που θα γίνει αύριο για την ΠΕ-εκτός απροόπτου-θα περιλαμβάνει μόνο δασκάλους και νηπιαγωγούς .

2.Προσλήψεις ειδικοτήτων για τα ΕΑΕΠ την άλλη βδομάδα και αφού βγουν πρώτα οι οριστικοί πίνακες της β/θμιας.

3.Ειδική αγωγή άγνωστο πότε θα γίνει η α' φάση ,αφού δεν έχουν βγει ούτε οι προσωρινοί πίνακες.

4.Ο αριθμός των προσλήψεων έχει ξεκαθαρίσει ,προς το παρόν,μόνο από το ΕΣΠΑ και είναι αυτός που έγραψα στην προηγούμενη ανάρτηση.Εκκρεμεί ακόμη ο αριθμός των προσλήψεων που θα γίνουν από κρατικό και ΠΔΕ συνολικά.Για δασκάλους και νηπιαγωγούς από κρατικό είναι1400 πιστώσεις,το ΠΔΕ όμως δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη γιατί εκκρεμεί μια υπογραφή από το Διοικητικής Μεταρρύθμισης.Γίνεται προσπάθεια να ξεμπλοκαρισθεί και να αξιοποιηθούν αύριο πιστώσεις και από το ΠΔΕ.Αν αυτό γίνει οι προσλήψεις θα αυξηθούν.

Υ.Γ.Η ενημέρωση προέρχεται από την αρμόδια Δνση του υπουργείου.Συνολικός αριθμός προσλήψεων δεν υπάρχει προς το παρόν,αφού εξαρτάται από τις πιστώσεις του ΠΔΕ.Αύριο θα υπάρξει οριστική κατάληξη.

 

Αιρετός ΚΥΣΠΕ Δημήτρης Μπράτης

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds

Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ταξη
Ένα «κοινωνικό πείραμα» στη σχολική τάξη για τη σιωπή απέναντι στη βία
«Γιατί δεν τον υπερασπίστηκε κανείς σας;» Με αφορμή το περιστατικό στις Σέρρες ο δάσκαλος Μάριος Μάζαρης έκανε ένα «κοινωνικό πείραμα» στην τάξη
Ένα «κοινωνικό πείραμα» στη σχολική τάξη για τη σιωπή απέναντι στη βία