Δ.Α.Κ.Ε.
Καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Α’ Πέλλας
Έδεσσα, 5/5/15
Δελτίο Τύπου
Την Τρίτη 5/5/15 οι εκπαιδευτικοί της Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας (σχολεία περιοχών Έδεσσας, Σκύδρας, Αριδαίας) ψήφισαν για την ανάδειξη αντιπροσώπων στο 17ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ που θα διεξαχθεί τον Ιούνιου στην Αθήνα με σκοπό να εκλέξει νέα Κεντρική Διοίκηση.
Τα αποτελέσματα έδωσαν στην παράταξη της ΔΑΚΕ δύο αντιπροσώπους για το 17ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ, έναντι ενός που είχε εκλέξει στο προηγούμενο Συνέδριο. Έτσι, σε σύνολο τεσσάρων αντιπροσώπων, η παράταξη της ΔΑΚΕ στην Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας εκλέγει τους κυρίους Ανδρέα Όρλη και Πέτρο Πριβαρτιτσάνη.
Ευχαριστούμε όλους όσοι προσήλθαν στην εκλογική διαδικασία και ιδιαίτερα όσους εμπιστεύτηκαν την παράταξή μας για το 17ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ. Τους διαβεβαιώνουμε ότι η εμπιστοσύνη τους μας τιμά και μας οπλίζει με δύναμη για τη συνέχεια. Συνεχίζουμε να υπηρετούμε με συνέπεια και σοβαρότητα το ρόλο μας, προτάσσοντας πάνω απ’ όλα τα συμφέροντα των εργαζόμενων εκπαιδευτικών.
για τη ΔΑΚΕ Α’ Πέλλας
Πέτρος Πριβαρτιτσάνης
Οικονομολόγος – Πληροφορικός
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Απόλυτος θρίαμβος για μαθήτρια πολύτεκνης οικογένειας – 20 σε όλα τα μαθήματα στις Πανελλαδικές
750 ευρώ σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 30/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ