Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο την Πέμπτη: Στους δρόμους μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί

Ανακοινώσεις 0

Παρατείνεται κατά ένα έτος η θητεία των Διευθυντών Σχολείων

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Το ανακοίνωσε ο Τ. Κουράκης στο ΔΣ της ΔΟΕ

Τελικά δε θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες για τον προσεχή Ιούνιο, κρίσεις των διευθυντών σχολικών μονάδων, αφού σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Παιδείας, Τάσο Κουράκη, το υπουργείο Παιδείας είναι αδύνατο να προλάβει χρονικά να πραγματοποιήσει τις απαιτούμενες διαδικασίες για τις σχετικές κρίσεις.

Αυτό το ανέφερε χθες, στη διάρκεια συνάντησης που είχε με το Δ.Σ. της ΔΟΕ (Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος).

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός, άμεσα το υπουργείο θα προχωρήσει στην επιλογή των διευθυντών εκπαίδευσης και στη ...συνέχεια θα ακολουθήσει η επιλογή των σχολικών συμβούλων.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι για τη διαδικασία της επιλογής διευθυντών των σχολείων θα πρέπει να προηγηθεί η επιλογή των Διευθυντών ΠΕ και ΔΕ οι είναι πρόεδροι των Συμβουλίων επιλογής των Διευθυντών των σχολικών μονάδων.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

ΑΤΜ στο εξωτερικό: Πώς θα καταλάβετε αν σας χρεώνουν έξτρα προμήθεια

13ος και 14ος μισθός: Στο Δικαστήριο της ΕΕ το ερώτημα για τα δώρα στο Δημόσιο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

ανακοινώσεις