Thumbnail
Του Στράτου Κυριαζίδη

Για δεύτερη φορά φέτος και με πλήρη επιτυχία, στις εκλογές της 5-11-2014 στη ΔΙ.Π.Ε. Δράμας για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα υπηρεσιακά συμβούλια, χρησιμοποιήθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές και ειδικό λογισμικό για την καταγραφή της διαλογής ψηφοδελτίων και σταυροδοσίας.

Στράτος Κυριαζίδης
Δάσκαλος
Διευθυντής Δ.Σ. 1ου Δράμας
http://www.stratari.gr [email protected]

Δείτε αναλυτικά στο pdf

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ - Ξεκινήστε πιο γρήγορα απ'όλους στο goLearn - ΑΜΕΣΑ ΤΜΗΜΑΤΑ - Επιλέξτε το με λιγα κλικ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 4/8

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΣΑΜΑΡΑ
Πέθανε από ανακοπή η κόρη του Αντώνη Σαμαρά, Λένα, σε ηλικία 34 ετών
Η θλιβερή είδηση του θανάτου προκάλεσε "κύμα" συμπαράστασης από πολιτικούς αρχηγούς και στελέχη όλων των κομμάτων, οι οποίοι έσπευσαν να εκφράσουν...
Πέθανε από ανακοπή η κόρη του Αντώνη Σαμαρά, Λένα, σε ηλικία 34 ετών
glyko
Energy Balls με σοκολάτα και καρύδα
Αν προσέχεις τη διατροφή σου αλλά θέλεις να απολαμβάνεις γλυκές γεύσεις χωρίς ενοχές, τότε αυτά τα σπιτικά energy balls με μαύρη σοκολάτα και καρύδα...
Energy Balls με σοκολάτα και καρύδα
kolegiaptyxia.jpg
Μη κρατικά ΑΕΙ: Παρασκήνιο, εξώδικα και μάχη για το «πράσινο φως»
Η πρώτη φάση του θεσμού των μη κρατικών ΑΕΙ στην Ελλάδα μοιάζει ήδη να συνοδεύεται από έναν θερινό «πόλεμο χαρακωμάτων», με προσφυγές, αντιπαραθέσεις...
Μη κρατικά ΑΕΙ: Παρασκήνιο, εξώδικα και μάχη για το «πράσινο φως»
γεμιστα
Γεμιστά με κιμά: Το μυστικό συστατικό που απογειώνει τη γεύση
Ανάμεσα στις πολλές παραλλαγές της συνταγής, ξεχωρίζει μία πιο πλούσια και ιδιαίτερη εκδοχή: η χρήση αρνίσιου κιμά μαζί με μοσχαρίσιο.
Γεμιστά με κιμά: Το μυστικό συστατικό που απογειώνει τη γεύση