Thumbnail
Πανελλήνια Ενωση Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ   (Π.Ε.Σ.ΕΚ)

http://synaxekpedeftikoi.blogspot.com/,  

[email protected]

3.5.2014

Τετάρτη ,7/5, ώρα 10.30  στο Υπουργείο  Εργασίας

Με την ψήφιση και νέων σφαγιαστικών νόμων, στην πραγματικότητα νέου μνημονίου, επικουρικές συντάξεις και  κύρια σύνταξη θα μειωθούν μετά τις εκλογές. Ο αρμόδιος Υπουργός εργασίας το επιβεβαίωσε. Στο μεσοπρόθεσμο που ψηφίζεται προβλέπεται η συγχώνευση όλων των επικουρικών σε ένα ταμείο με ότι αυτό συνεπάγεται:  Βέβαιη η κατάργηση για μας του ενός επικουρικού ταμείου.

Η πολιτική αυτή δε σηκώνει βελτιώσεις, ούτε θεραπεύεται με βότανα βελτιωτικά και ξόρκια.  Πρέπει να ανατραπεί, για να σωθούμε. Πρέπει να βγούμε όλοι στους δρόμους. Κατακτήσεις ενός αιώνα με αιματηρούς αγώνες , μέσα σε 4χρόνια η τρόικα και η συγκυβέρνηση τις πέταξαν στα σκουπίδια. Οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι  βιώνουν για δεύτερη φορά το θεσμό της δουλείας.

Το Δ.Σ της Π.Ε.Σ.ΕΚ  καλεί όλους τους συνταξιούχους ιδιωτικού και δημόσιου τομέα σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο εργασίας, ΣΤΑΔΙΟΥ 29, την Τετάρτη, 7/5, ώρα 10.30. Ο Υπουργός εργασίας και η συγκυβέρνηση πρέπει να πάρουν το μήνυμα ότι θα μας βρουν απέναντί τους. Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί. Μας πετάνε στο δρόμο, αλλά θα μας βρουν στους δρόμους εξοργισμένους. Τους κόπους μιας ζωής δε θα τους επιτρέψουμε να τους δωρίσουν στην τρόικα και στο ΔΝΤ.

                                     Από το  Δ.Σ  της Π.Ε.Σ.ΕΚ

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κασσελακης τζακρη
Η γκάφα της Τζάκρη για τους Φάμελλο και Χαρίτση που ήταν στον εξώστη στο Παλλάς: «Karma is a... beast»
Γκάφα από την Θεοδώρα Τζάκρη καθώς σχολίαζε την παρουσία Φάμελλου - Χαρίτση στον εξώστη του Παλλάς για την «Ιθάκη» του Αλέξη Τσίπρα
Η γκάφα της Τζάκρη για τους Φάμελλο και Χαρίτση που ήταν στον εξώστη στο Παλλάς: «Karma is a... beast»
καλορι
Έκρηξη αγανάκτησης για την έλλειψη θέρμανσης σε σχολείο της Χίου - Καυστήρας εκτός λειτουργίας από τον Μάρτιο
Ένα σχολείο στο κρύο - Η καθημερινότητα μαθητών στη Χίο
Έκρηξη αγανάκτησης για την έλλειψη θέρμανσης σε σχολείο της Χίου - Καυστήρας εκτός λειτουργίας από τον Μάρτιο
taksi
Αναβρασμός στην εκπαιδευτική κοινότητα της Νέας Ιωνίας για την προτεινόμενη μετατροπή Γυμνασίου σε Πειραματικό
Στα άκρα η αντιπαράθεση για το μέλλον του 5ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας
Αναβρασμός στην εκπαιδευτική κοινότητα της Νέας Ιωνίας για την προτεινόμενη μετατροπή Γυμνασίου σε Πειραματικό