Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Πανελλήνια Ενωση Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ   (Π.Ε.Σ.ΕΚ)

http://synaxekpedeftikoi.blogspot.com/,  

[email protected]

3.5.2014

Τετάρτη ,7/5, ώρα 10.30  στο Υπουργείο  Εργασίας

Με την ψήφιση και νέων σφαγιαστικών νόμων, στην πραγματικότητα νέου μνημονίου, επικουρικές συντάξεις και  κύρια σύνταξη θα μειωθούν μετά τις εκλογές. Ο αρμόδιος Υπουργός εργασίας το επιβεβαίωσε. Στο μεσοπρόθεσμο που ψηφίζεται προβλέπεται η συγχώνευση όλων των επικουρικών σε ένα ταμείο με ότι αυτό συνεπάγεται:  Βέβαιη η κατάργηση για μας του ενός επικουρικού ταμείου.

Η πολιτική αυτή δε σηκώνει βελτιώσεις, ούτε θεραπεύεται με βότανα βελτιωτικά και ξόρκια.  Πρέπει να ανατραπεί, για να σωθούμε. Πρέπει να βγούμε όλοι στους δρόμους. Κατακτήσεις ενός αιώνα με αιματηρούς αγώνες , μέσα σε 4χρόνια η τρόικα και η συγκυβέρνηση τις πέταξαν στα σκουπίδια. Οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι  βιώνουν για δεύτερη φορά το θεσμό της δουλείας.

Το Δ.Σ της Π.Ε.Σ.ΕΚ  καλεί όλους τους συνταξιούχους ιδιωτικού και δημόσιου τομέα σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο εργασίας, ΣΤΑΔΙΟΥ 29, την Τετάρτη, 7/5, ώρα 10.30. Ο Υπουργός εργασίας και η συγκυβέρνηση πρέπει να πάρουν το μήνυμα ότι θα μας βρουν απέναντί τους. Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί. Μας πετάνε στο δρόμο, αλλά θα μας βρουν στους δρόμους εξοργισμένους. Τους κόπους μιας ζωής δε θα τους επιτρέψουμε να τους δωρίσουν στην τρόικα και στο ΔΝΤ.

                                     Από το  Δ.Σ  της Π.Ε.Σ.ΕΚ

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αχιλλέας Μπέος
Το ομοφοβικό παραλήρημα Μπέου κατά του Ακύλα ξεκίνησε «με ένα παιδί να κουνάει τον κ@λ@ του» και κατέληξε σε «πατρίς θρησκεία οικογένεια»
Σκληρή γλώσσα και ομοφοβικές αναφορές σε βίντεο του Μπέου: «Δεν είναι αυτά τα πρότυπα για τη νεολαία»
Το ομοφοβικό παραλήρημα Μπέου κατά του Ακύλα ξεκίνησε «με ένα παιδί να κουνάει τον κ@λ@ του» και κατέληξε σε «πατρίς θρησκεία οικογένεια»
Εργαζόμενοι
Έρευνα ΙΝΕ/ΓΣΕΕ: 4 στους 10 εργαζόμενους λένε πως η δουλεία τους δεν έχει σχέση με τις σπουδές τους
Οι μεγάλες αναντιστοιχίες στην αγορά εργασίας και το «κρυφό» έλλειμμα αξιοποίησης προσόντων
Έρευνα ΙΝΕ/ΓΣΕΕ: 4 στους 10 εργαζόμενους λένε πως η δουλεία τους δεν έχει σχέση με τις σπουδές τους
απθ
Συμπαράσταση ΔΕΠ-ΠΑΜΑΚ στους διωκόμενους καθηγητές του ΑΠΘ – Ζητούν κατάργηση του νέου νόμου
Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: «Ο νόμος 5224/2025 φιμώνει την ακαδημαϊκή ελευθερία»
Συμπαράσταση ΔΕΠ-ΠΑΜΑΚ στους διωκόμενους καθηγητές του ΑΠΘ – Ζητούν κατάργηση του νέου νόμου
ΕΟΠΠΕΠ
Άμεση ανταπόκριση ΕΟΠΠΕΠ: Στην πλατφόρμα iek.eoppep.gr οι αιτήσεις αποφοίτων ΣΑΕΚ - Όλα λειτουργούν ομαλά!
Με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα ανταποκρίθηκε ο ΕΟΠΠΕΠ στον μεγάλο φόρτο αιτήσεων για τις εξετάσεις πιστοποίησης επαγγελματικών προσόντων των...
Άμεση ανταπόκριση ΕΟΠΠΕΠ: Στην πλατφόρμα iek.eoppep.gr οι αιτήσεις αποφοίτων ΣΑΕΚ - Όλα λειτουργούν ομαλά!