Παραίτηση του Νικόλα Γαλιατσάτου από τη θέση του Διευθυντή του 3ου Γυμνασίου Αργοστολίου
παραιτήσεις Διευθυντών

Παραίτηση από τη θέση του Διευθυντή

Θέτω την παραίτηση μου από τη θέση του Διευθυντή του 3ου Γυμνασίου Αργοστολίου  στη διάθεση της Υπηρεσίας, γιατί :

·         Δεν θέλω ως εκπαιδευτικός να υλοποιήσω τον αντιδραστικό μηχανισμό της αξιολόγησης που θα οδηγήσει στην κατηγοριοποίηση σχολείων, εκπαιδευτικών και μαθητών, στο παραπέρα χτύπημα των μορφωτικών δικαιωμάτων των μαθητών και των εργασιακών - μισθολογικών δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών, καθώς και στην απόλυση πολλών εκπαιδευτικών.

·         Δεν επιθυμώ να κάνω πράξεις που έρχονται σε αντίθεση με την Απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων του Σχολείου μου, τις αποφάσεις του Σωματείου και της Ομοσπονδίας μου.

·          Αρνούμαι να πάρω μέρος σε μια διαδικασία που κατά την άποψη μου δεν θα βελτιώσει τη θέση του εκπαιδευτικού και το Δημόσιο Σχολείο.
ΝΙΚΟΛΑΣ    ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

ΦΥΣΙΚΟΣ