Δήλωση παραίτησης της διευθύντριας του 19ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου Φωτεινής Γράψα
παραιτήσεις διευθυντών

Δήλωση παραίτησης της διευθύντριας του 19ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου

Ανακοίνωση του ΔΣ του Α΄ Συλλόγου Αθηνών για την παραίτηση διευθύντριας – μέλους του Συλλόγου μας

Η διευθύντρια του 19ου Δημοτικού Σχολείου Φωτεινή Γράψα, μέλος του Συλλόγου μας, με επιστολή της προς το ΔΣ του Συλλόγου, μας ενημερώνει ότι προχώρησε σε αίτηση παραίτησης από τη θέση της διευθύντριας του 19ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου.

Η Φωτεινή, για χρόνια μέλος του ΔΣ, από τη θέση του ειδικού γραμματέα, με αυτή της την πράξη, καταθέτει τη δική της συμβολή στο μεγάλο αγώνα που δίνει η ζωντανή εκπαίδευση για την παιδαγωγική ελευθερία και δημοκρατία στο σχολείο.

Η κυβέρνηση και οι σύμμαχοί της επιδιώκουν να επιβάλλουν τον ανταγωνισμό, το φόβο και τις απειλές ως εργαλεία για την υποταγή των εκπαιδευτικών. Με αιχμή την αξιολόγηση, σχεδιάζουν και προωθούν τις νέες δεξαμενές διαθεσιμότητας, τους αυριανούς απολυμένους, το σχολείο της αγοράς και του ανταγωνισμού.

Εμείς, οι εκπαιδευτικοί, με όπλα μας την κιμωλία, τη φωνή μας, τις συλλογικότητές μας και την πίστη για το καθολικό δικαίωμα στη μόρφωση και την εργασία, αγωνιζόμαστε για ένα σχολείο δημόσιο, δωρεάν, δημοκρατικό, σχολείο των όλων, των ίσων και των διαφορετικών.

Σε αυτό το δίκαιο αγώνα θα βγούμε νικητές.

Το Δ.Σ. του Α΄ Συλλόγου Αθηνών ΠΕ

Δήλωση παραίτησης της διευθύντριας του 19ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου

Προς τον Α΄ Σύλλογο Αθηνών Εκπαιδευτικών ΠΕ

Σας ενημερώνω ότι τη Δευτέρα  7-4-2014 κατέθεσα στην υπηρεσία αίτηση παραίτησης από τη θέση της διευθύντριας του 19ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου.

Στις σημερινές δύσκολες συνθήκες επιμένω και συνεχίζω να αγωνίζομαι με αξιοπρέπεια για ένα δημόσιο σχολείο, δημοκρατικό, όπου η αξιολόγηση – χειραγώγηση, ο ανταγωνισμός, η κατηγοριοποίηση, οι διαθεσιμότητες και οι πρακτικές «εντέλεσθε» δεν θα έχουν καμιά θέση.

Φωτεινή Γράψα

Διευθύντρια του 19ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου

ΠΗΓΗ: a-athinon.gr

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

Πώς θα γίνει η αξιολόγηση 170.000 εκπαιδευτικών

Νέο βίντεο από Νέα Σμύρνη που διασύρει την ΕΛ.ΑΣ.: Η στιγμή της επίθεσης σε πολίτη που διαμαρτύρεται

ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ του Παν.Αιγαίου ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!

ΑΣΕΠ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ LTE με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening (Ούτε προφορικά - ούτε έκθεση!)

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η/Υ για ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ