Thumbnail

ΕΛΜΕ ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

Παροικία, ΤΚ 844 00
Τηλ. 2284024124
Ημερ/νία: 13/01/2014
Αρ. Πρωτ.: 14
Καταγγελία για την καθυστέρηση έκδοσης εγκυκλίου μεταθέσεων

Οι αιτήσεις  μετάθεσης σύμφωνα με τη νομοθεσία ( Π.Δ. 50/96 , παρ.2) υποβάλλονται από τους εκπαιδευτικούς μέσα στο Νοέμβριο κάθε έτους. ( Στο άρθρο 6, παράγραφος 4 αναφέρεται ότι «η αίτηση μετάθεσης μπορεί να ανακληθεί μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου».)

Για ποιό λόγο το Υπουργείο Παιδείας έχει καθυστερήσει την εγκύκλιο για τις μεταθέσεις;

Για ποιο λόγο «παίζει» με την ανησυχία χιλιάδων εκπαιδευτικών;

Εκτός από την ταλαιπωρία των εκπαιδευτικών, η καθυστέρηση αυτή θα έχει ως αποτέλεσμα να καθυστερήσουν κι όλες οι υπηρεσιακές μεταβολές, ενώ θα παρατηρηθεί πάλι η ίδια καθυστέρηση στη στελέχωση σχολείων την επόμενη χρονιά, με συνέπειες τόσο για τους μαθητές και τους γονείς τους, όσο και για τους εκπαιδευτικούς και τις οικογένειές τους.

Η αδιαφορία, η προχειρότητα, η σκοπιμότητα και σε τελική ανάλυση η μη συμμόρφωση στην κείμενη νομοθεσία από την πλευρά του Υπουργείου Παιδείας, είναι ενδεικτική του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζει την εκπαιδευτική κοινότητα στο σύνολό της κι αποδεικνύει ότι το ενδιαφέρον για την αναβάθμιση της εκπαίδευσης που ευαγγελίζεται είναι τουλάχιστον υποκριτικό.

Πάρος, 13/01/2014

Για το Δ.Σ

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σοκ με ψωμί του τοστ: Βρέθηκε επικίνδυνο βακτήριο – Ανάκληση σε χιλιάδες συσκευασίες!

Kαμπανάκι από την EFSA για τα δύο πιο τοξικά τρόφιμα της αγοράς στην Ευρώπη

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 9/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σάλτσα
Πρέπει να βάζουμε ζάχαρη στη σάλτσα ντομάτας; Οδηγός για γεύση με ισορροπία

Η μαγειρική, ειδικά όταν πρόκειται για απλές αλλά θεμελιώδεις συνταγές όπως η σάλτσα ντομάτας, συχνά προκαλεί έντονες διαφωνίες....

Πρέπει να βάζουμε ζάχαρη στη σάλτσα ντομάτας; Οδηγός για γεύση με ισορροπία
ομελέτα
Πώς να φτιάξετε ομελέτα με υφή εστιατορίου – Το κόλπο του πρώην σεφ Michelin
Ένας πρώην σεφ που έχει εργαστεί σε κουζίνες βραβευμένες με αστέρι Michelin αποκαλύπτει το μυστικό για ομελέτα εστιατοριακού επιπέδου, μέσα από ένα...
Πώς να φτιάξετε ομελέτα με υφή εστιατορίου – Το κόλπο του πρώην σεφ Michelin