Thumbnail
Εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ»

Όντως οι 1992 εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα υπάρχουν και είναι εδώ, αντιδρούν, αντιστέκονται βρίσκονται στο γραφείο του κου Αρβανιτόπουλου  (Βασ. Γεωργίου Α' & Κουντουριώτου 147,  4ος όροφος, Πειραιάς) και σας καλούν σε συνέντευξη τύπου στο γραφείο  του ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ που μας το «παραχώρησε» για να δώσουμε συνέντευξη τύπου,  γιατί πάνω από όλα η παράδοση  και ο «ξένιος  Ζευς» επιβάλουν την φιλοξενία στο ζεστό αυτό χώρο, ξέρετε αυτόν που γίνονται οι  μικροεξυπηρετήσεις και τα ρουσφετάκια.

Καλούμε κύρια  τα διεθνή  μέσα Μαζικής Ενημέρωσης  να παραβρεθούν στη σημερινή συνέντευξη τύπου.

Φιλοδοξούμε να μας τιμήσει με την παρουσία του και ο κος Υπουργός. Παρότι βεβαία τα πηγαίνει πολύ καλύτερα στους μονόλογους  και τις «διαρροές» που κάνει με τους  αυλικούς του στα ΜΜΕ.

Απευθυνόμαστε στο ξένο τύπο κύρια, γιατί σε αύτη τη χωρά  την περίοδο της κατοχής η ενημέρωση γίνονταν από το BBC και τη περίοδο της χούντας από την Ντόυτσε Βέλλε. Η αναφορά στις δυο αυτές ιστορικές περιόδους δεν γίνετε τυχαία. Ο οικονομικός πόλεμος των αγορών και η δικτατορία των πληρωμένων κοντυλοφόρων του συστήματος μας έχει κάνει αόρατους, ενώ ο κ. Υπουργός  μας έχει «τακτοποιήσει» ήδη,   1200 ανάφερε πως απορροφήθηκαν στις 26-10-13 στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στο υπουργείο Παιδείας.

http://www.minedu.gov.gr/grafeio-typoy-kai-dimosion-sxeseon-main/deltia-typoy-main/10302-25-10-13-dt-xeretismos-ypourgou.html

Ακόμα και έτσι να ήταν όμως, τι γίνεται με τους υπολοίπους έως τους 1992 εκπαιδευτικούς που τέθηκαν για δεύτερη φορά σε διαθεσιμότητα. Βέβαια, όλες αυτές οι απορίες παρεξήγησης γίνονται γιατί έχει να κάνει με «κακοπροαίρετους» εκπαιδευτικούς που όλα αυτά τα χρόνια δούλευαν και στήριζαν την τεχνική εκπαίδευση .

 Η κατανόηση που δείχνουμε τους 4 αυτούς  μήνες της διαθεσιμότητας είναι πρωτόγνωρη, δυστυχώς όμως δεν την αναγνωρίζουν  ούτε οι τράπεζες ούτε οι ιδιοκτήτες των SUPER MARKET.

Καλούμε σήμερα τον Υπουργό με την φυσική του παρουσία, τον πειστικό του πανεπιστημιακό  λόγο, μα πάνω από όλα την πολιτική του τιμή να μας τα εξηγήσει.

Να  τηρήσει τις υποσχέσεις του ότι δεν απολύεται κανείς εκπαιδευτικός .

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ   ΚΑΝΕΙΣ   ΜΑΘΗΤΗΣ  ΚΑΝΕΙΣ   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

 

Εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα (δις)

 

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το σεμινάριο Ειδικής Αγωγής με το χαμηλότερο κόστος από ΑΕΙ - 50 ευρώ εγγραφή έως 2-10

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΕΠ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ: Ύλη, Προετοιμασία, Ειδικότητες, παλιά θέματα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ για ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ - με μόνο 65 ευρώ εγγραφή

Παν.Πατρών: ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στα ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής μέσω alfavita.gr

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

ΟΑΚΑ
ΟΑΚΑ: Αυθαίρετο έως το 2014, χωρίς πιστοποιητικό στατικής επάρκειας μέχρι σήμερα - Η γέφυρα Καλατράβα είναι αρμοδιότητα της ΣΤΑΣΥ
Έμπαινε φρένο στη συντήρηση επειδή ήταν αυθαίρετο
ΟΑΚΑ: Αυθαίρετο έως το 2014, χωρίς πιστοποιητικό στατικής επάρκειας μέχρι σήμερα - Η γέφυρα Καλατράβα είναι αρμοδιότητα της ΣΤΑΣΥ
amvrosios_5.jpg
Παραλήρημα Αμβρόσιου: Νέα «πρόβλεψη» για ισοπέδωση της Αθήνας από σεισμό
Ο πρώην μητροπολίτης υποστηρίζει ότι «κυκλοφορεί» στο Άγιο Όρος μια πρόβλεψη για χιλιάδες νεκρούς λόγω σεισμού από την Αταλάντη ως απάντηση του Θεού...
Παραλήρημα Αμβρόσιου: Νέα «πρόβλεψη» για ισοπέδωση της Αθήνας από σεισμό