Thumbnail
Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πειραιά καταγγέλλει την τραμπούκικη- δολοφονική επίθεση της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα

Πειραιάς, 14/9/2013

Πρωτ:  149 

ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ 

Κολοκοτρώνη 6, Πειραιάς

Τηλ.: 2104124810www.elmepeiraia.gr

Φαξ.: 2118007271 e-mail : [email protected]

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ 

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πειραιά καταγγέλλει την τραμπούκικη- δολοφονική επίθεση της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα, σε βάρος μελών και στελεχών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ που πραγματοποιούσαν αφισοκόλληση προπαγανδίζοντας το 39ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – "Οδηγητή”.

Σε μία περίοδο που η επίθεση ενάντια στο λαό δυναμώνει, που χιλιάδες εργαζόμενοι απολύονται και το δικαίωμα των νέων στη μόρφωση τσακίζεται, οι φασιστικές οργανώσεις που παρουσιάζονται δήθεν “αντισυστημικές” φανερώνουν με τέτοιες ενέργειες το πραγματικό τους πρόσωπο. Αυτοί που χτυπάνε εργάτες και νέους αγωνιστές, είναι εχθροί του λαού, δεκανίκι του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος.

    ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ!

Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι με τις απειλές και την τρομοκρατία μπορούν να σπείρουν το φόβο, την υποταγή και να ανακόψουν τους αγώνες των εργαζομένων.

Ο λαός και η νεολαία οφείλουν να δώσουν αποστομωτική απάντηση στους πολιτικούς απογόνους του Χίτλερ, των δοσίλογων ταγματασφαλιτών και της χούντας, παλεύοντας μέσα από το οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα, γενικότερα μέσα από μορφές συλλογικής κι αγωνιστικής συγκρότησης του λαού μας, και βάζοντάς τους στο περιθώριο και την απομόνωση.

Οι εκπαιδευτικοί έχουμε ευθύνη ν’ αποκαλύψουμε στους μαθητές το ρόλο τους, να μην τους παραδώσουμε στα δόντια του ναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής. Καλούμε τους συναδέλφους ν’ ανοίξουν με θάρρος τη συζήτηση μέσα στην τάξη για το ρόλο του φασισμού, για τον πραγματικό χαρακτήρα της ΧΑ.

Ας πάρουμε όλοι θέση.

 

«ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ.

ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ!»

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Η ΕΛΜΕ Πειραιά συμμετέχει στη συγκέντρωση που διοργανώνουν τα εργατικά σωματεία στην πύλη της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης του Περάματος την Τρίτη 17 Σεπτέμβρη στις 6 το απόγευμα για την καταδίκη της δολοφονικής επίθεσης των φασιστοειδών της Χρυσής Αυγής.

 

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                     

             ΣΑΒΒΑ  ΣΑΒΒΑΣ                                 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΟΥΝΤΗΣ   

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Παγωμένο νερό
Αφυδάτωση και dέρμα: Πώς eπηρεάζει την eπιδερμίδα σας και pώς να την ροστατεύσετε
Η αφυδάτωση θαμπώνει το δέρμα και αποδυναμώνει τον φυσικό φραγμό του. Μάθετε πώς να διατηρείτε την επιδερμίδα σας ενυδατωμένη και υγιή.
Αφυδάτωση και dέρμα: Πώς eπηρεάζει την eπιδερμίδα σας και pώς να την ροστατεύσετε
οδοντόβουρτσα
Η οδοντόβουρτσα ως μικρόκοσμος: Έως και 12 εκατομμύρια βακτήρια «ζουν» πάνω της
Από Escherichia coli έως μύκητες Candida – Τι δείχνουν οι έρευνες για τα μικρόβια στις οδοντόβουρτσες και πώς να τις καθαρίζετε σωστά
Η οδοντόβουρτσα ως μικρόκοσμος: Έως και 12 εκατομμύρια βακτήρια «ζουν» πάνω της