Thumbnail
Η συνάδελφος Σοφία Ποταμιάνου είναι αιρετή στο ΠΥΣΔΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης εκλεγμένη με το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΜΕ.

Β΄ ΕΛΜΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!!

Να μη διωχθεί η συνάδελφος Σοφία Ποταμιάνου

Η συνάδελφος Σοφία Ποταμιάνου είναι αιρετή στο ΠΥΣΔΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης εκλεγμένη με το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΜΕ. Στις τελευταίες κρίσεις διευθυντών αρνήθηκε να συμμετάσχει στην αξιολόγηση και να βάλει βαθμό στη συνέντευξη των υποψήφιων. Έβαλε παύλα, υλοποιώντας την απόφαση που είχε πάρει η ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης.

Για τη στάση της αυτή, και με αφορμή καταγγελίες ενιστάμενων πρώην διευθυντών, αντιμετωπίζει την κατηγορία της επιορκίας. Υπάρχει σε εξέλιξη ΕΔΕ που διενεργείται με εντολή Υπουργείου Παιδείας και Περιφερειακής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων και αφορά τις εν λόγω κρίσεις. Στο πλαίσιο της ΕΔΕ τίθεται στο στόχαστρο η πολιτική και συνδικαλιστική επιλογή της συναδέλφου να βάλει παύλα. Πρόκειται για ξεκάθαρη προσπάθεια να τρομοκρατηθεί όποιος τοποθετείται με έργα και όχι με λόγια ενάντια στην αξιολόγηση.

Η συνάδελφος υλοποίησε την απόφαση της ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης για ακύρωση της αξιολόγησης στην πράξη. Το ενδεχόμενο δίωξή της αφορά ολόκληρο το συνδικαλιστικό κίνημα.

Προειδοποιούμε ότι θα μας βρουν απέναντι.

Όλοι για έναν και ένας για όλους.

Να σταματήσει η ΕΔΕ.

Να μην περάσει η δίωξη.

Συνεχίζουμε στο δρόμο της σύγκρουσης.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Στέλιος Κριαράς                           Φωτεινή Ρώϊμπα

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αποκάλυψη alfavita.gr: Τροχαίο σοκ με ΚΤΕΛ γεμάτο φοιτητές - «Αποκοιμήθηκε ο οδηγός»

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

χαρτζουλάκης
Συνέντευξη του διωκόμενου καθηγητή Δημήτρη Χαρτζουλάκη: "Μας περνάνε πειθαρχικό για να επιβάλλουν σιωπή στα σχολεία σε ένα φόντο φτώχειας και πολέμου"
«Η συμμετοχή στις συλλογικές αποφάσεις βαφτίζεται «παράβαση καθήκοντος».  Ενώ ανοίγει η συζήτηση της άρσης της μονιμότητας στο Δημόσιο, δηλαδή...
Συνέντευξη του διωκόμενου καθηγητή Δημήτρη Χαρτζουλάκη: "Μας περνάνε πειθαρχικό για να επιβάλλουν σιωπή στα σχολεία σε ένα φόντο φτώχειας και πολέμου"