Νέα στάση εργασίας – Συγκέντρωση στο Υπουργείο Παιδείας
Μετά τη μεγάλη επιτυχία των κινητοποιήσεων της Δ.Ο.Ε. σε όλη την Ελλάδα στις 10 του Απρίλη, με τις οποίες αναδείχθηκαν τα τεράστια προβλήματα που θα δημιουργήσει η πιθανή εφαρμογή της εγκυκλίου του Υπουργείου Παιδείας για τις οργανικές θέσεις, το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.

 

 

Αθήνα 12/4/2013

 

Προς

 

Τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε.

Ανακοίνωση

 

Νέα στάση εργασίας – Συγκέντρωση στο Υπουργείο Παιδείας

 

Συνάδελφοι,

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των κινητοποιήσεων της Δ.Ο.Ε. σε όλη την Ελλάδα στις 10 του Απρίλη, με τις οποίες αναδείχθηκαν τα τεράστια προβλήματα που θα δημιουργήσει η πιθανή εφαρμογή της εγκυκλίου του Υπουργείου Παιδείας για τις οργανικές θέσεις, το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε., κλιμακώνει τις δράσεις του με νέα τρίωρη στάση εργασίας την Τρίτη 16 του Απρίλη 2013, τις τρεις τελευταίες ώρες του πρωινού κύκλου και τις τρεις πρώτες του απογευματινού προκειμένου να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας  στις 13:00.

            Το Δ.Σ. θα ζητήσει συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, προκειμένου να δοθούν υπεύθυνες απαντήσεις και να σταματήσουν τα ανεύθυνα σενάρια περί «ατυχών πρωτοβουλιών» υπηρεσιακών παραγόντων!!

            Τα Δ.Σ. των Συλλόγων έχουν τη δυνατότητα να εξαγγείλουν επιπλέον τρίωρη στάση εργασίας εφόσον κρίνουν ότι βοηθά οργανωτικά την κινητοποίηση.

Όχι στο «κούρεμα» των σχολείων

 

Από τη Δ.Ο.Ε. 

best of network

σχετικά άρθρα