Ένα αναπάντεχο “δώρο” τετραημέρου φέρνει ο φετινός εορτασμός της Πρωτομαγιάς για τους μαθητές του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, καθώς με απόφαση του Δημάρχου Γιάννη Τομπούλογλου, τα σχολεία όλων των βαθμίδων – από παιδικούς σταθμούς έως και ιδιωτικά λύκεια – θα παραμείνουν κλειστά και την Παρασκευή 2 Μαΐου 2025.
Απόφαση Δημάρχου – Οι λόγοι πίσω από το τετραήμερο
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Δήμου: «Λόγω του εορτασμού της Πρωτομαγιάς που θα πραγματοποιηθεί στις 1, 2 & 3 Μαΐου 2025 και της δυσκολίας προσέλευσης των μαθητών και των εκπαιδευτικών στα σχολεία του Δήμου μας, με Απόφαση του Δημάρχου... τα σχολεία όλων των βαθμίδων Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 2 Μαΐου».
Η απόφαση συνοδεύεται και από διευκρινίσεις για τους γονείς, οι οποίοι, εφόσον το επιθυμούν, μπορούν να λάβουν γονική άδεια με την κατάλληλη βεβαίωση από τα σχολεία των παιδιών τους, ώστε να μην προκύψει πρόβλημα στην εργασία τους.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ