kleista sxoleia
Η απόφαση συνοδεύεται και από διευκρινίσεις για τους γονείς, οι οποίοι, εφόσον το επιθυμούν, μπορούν να λάβουν γονική άδεια με την κατάλληλη βεβαίωση από τα σχολεία των παιδιών τους, ώστε να μην προκύψει πρόβλημα στην εργασία τους.

Ένα αναπάντεχο “δώρο” τετραημέρου φέρνει ο φετινός εορτασμός της Πρωτομαγιάς για τους μαθητές του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, καθώς με απόφαση του Δημάρχου Γιάννη Τομπούλογλου, τα σχολεία όλων των βαθμίδων – από παιδικούς σταθμούς έως και ιδιωτικά λύκεια – θα παραμείνουν κλειστά και την Παρασκευή 2 Μαΐου 2025.

Απόφαση Δημάρχου – Οι λόγοι πίσω από το τετραήμερο

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Δήμου: «Λόγω του εορτασμού της Πρωτομαγιάς που θα πραγματοποιηθεί στις 1, 2 & 3 Μαΐου 2025 και της δυσκολίας προσέλευσης των μαθητών και των εκπαιδευτικών στα σχολεία του Δήμου μας, με Απόφαση του Δημάρχου... τα σχολεία όλων των βαθμίδων Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 2 Μαΐου».

Η απόφαση συνοδεύεται και από διευκρινίσεις για τους γονείς, οι οποίοι, εφόσον το επιθυμούν, μπορούν να λάβουν γονική άδεια με την κατάλληλη βεβαίωση από τα σχολεία των παιδιών τους, ώστε να μην προκύψει πρόβλημα στην εργασία τους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα