Άρειος Πάγος: Στη σύνταξη δικαστές και εισαγγελείς, ανάμεσά τους και ο Ισίδωρος Ντογιάκος
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Παρόντες σήμερα στο δικαστήριο, μεταξύ άλλων, ήταν ο βουλευτής Χρήστος Σπίρτζης και ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών Χρήστος Ράμμος

Στις 19 Μαίου θα συνεχιστεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο η δίκη των τεσσάρων κατηγορουμένων, ιδιοκτητών και εκπροσώπων εταιρειών, που εμπλέκονται σε υποκλοπές μέσω του λογισμικού Predator .

Δύο Έλληνες και ένα ζευγάρι αλλοδαπών συγκατηγορουμένων τους, είναι αντιμέτωποι με κατηγορία που αφορά παραβίαση των απορρήτου των επικοινωνιών σε βάρος δύο πολιτών την περίοδο 2020-2021.

Κατά την σημερινή δικάσιμο , το δικαστήριο απέρριψε ενστάσεις ακυρότητας που υποβλήθηκαν από τους κατηγορούμενους ,πλην εκείνης που υπέβαλε το ζευγάρι των αλλοδαπών και αφορούσε την μετάφραση στην αγγλική εγγράφων της δικογραφίας όπως το κλητήριο θέσπισμα και σειρά αναγνωστέων.

Με εντολή της προέδρου του δικαστηρίου, ορίστηκαν τρεις διερμηνείς προκειμένου να μοιραστούν τα συγκεκριμένα έγγραφα και να τα μεταφράσουν σε σύντομο χρόνο. Έτσι η επόμενη δικάσιμος ορίστηκε για τις 19 Μαίου, ώστε να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της μετάφρασης των επίμαχων εγγράφων.

Παρόντες σήμερα στο δικαστήριο, μεταξύ άλλων, ήταν ο βουλευτής Χρήστος Σπίρτζης και ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών Χρήστος Ράμμος, οι οποίοι θα καταθέσουν στο δικαστήριο, όπως και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης που αναμένεται να είναι από τους πρώτους μάρτυρες σε υποστήριξη της κατηγορίας.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ρεύμα: Η ηλεκτρική συσκευή που μπορεί να καίει όσο 65 ψυγεία μαζί

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Γνωρίζετε τι σημαίνει η λέξη «σωμασκία»;

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Νίκη Κεραμέως
Πανελλήνιες 2026 - Ν. Κεραμέως προς μαθητές: «Κανένας βαθμός δεν καθορίζει την αξία σου»
Το μήνυμα της πρώην Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως προς τους υποψηφίους των Πανελλαδικών: «Κανένας βαθμός δεν καθορίζει την αξία σου»
Πανελλήνιες 2026 - Ν. Κεραμέως προς μαθητές: «Κανένας βαθμός δεν καθορίζει την αξία σου»
πανελλαδικές
Στέλιος Στυλιανίδης: «Οι Πανελλαδικές είναι μια δοκιμασία, όχι το τέλος του κόσμου»
Στην εκπομπή ΤΑ ΝΕΑ FAQ, το μεσημέρι της Πέμπτης 28 Μαΐου 2026, ο Στέλιος Στυλιανίδης, ομότιμος καθηγητής Κοινωνικής Ψυχιατρικής στο Τμήμα Ψυχολογίας...
Στέλιος Στυλιανίδης: «Οι Πανελλαδικές είναι μια δοκιμασία, όχι το τέλος του κόσμου»
Θάνατος 10χρονου από ηλεκτροπληξία
Τραγωδία στις Σέρρες: Δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια για τον θάνατο του μαθητή
Σέρρες: Δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια στην 43χρονη για τον 10χρονο που έπεσε στο αρδευτικό κανάλι - Ελεύθερη η μητέρα του
Τραγωδία στις Σέρρες: Δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια για τον θάνατο του μαθητή