Σοφία Ζαχαράκη
Η λήψη της άδειας έχει οριστεί μέχρι 30/04/2025

Διήμερη εορταστική άδεια έδωσε η Σοφία Ζαχαράκη και στους υπαλλήλους και αποσπασμένους εκπαιδευτικούς των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης .

Η ειδική αυτή άδεια μπορεί να αξιοποιηθεί μέσα στο χρονικό διάστημα από την Πέμπτη 10 Απριλίου έως την Τετάρτη 30 Απριλίου 2025, δίνοντας τη δυνατότητα στους δικαιούχους να ρυθμίσουν τις ημέρες τους με ευελιξία, ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα.

Υπενθυμίζεται ότι η Υπουργός Παιδείας είχε δώσει πριν λίγες μέρες διήμερη άδεια και στους υπαλλήλους και αποσπασμένους εκπαιδευτικούς της Κεντρικής Υπηρεσίας του υπουργείου Παιδείας.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αποκάλυψη alfavita.gr: Τροχαίο σοκ με ΚΤΕΛ γεμάτο φοιτητές - «Αποκοιμήθηκε ο οδηγός»

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

χαρτζουλάκης
Συνέντευξη του διωκόμενου καθηγητή Δημήτρη Χαρτζουλάκη: "Μας περνάνε πειθαρχικό για να επιβάλλουν σιωπή στα σχολεία σε ένα φόντο φτώχειας και πολέμου"
«Η συμμετοχή στις συλλογικές αποφάσεις βαφτίζεται «παράβαση καθήκοντος».  Ενώ ανοίγει η συζήτηση της άρσης της μονιμότητας στο Δημόσιο, δηλαδή...
Συνέντευξη του διωκόμενου καθηγητή Δημήτρη Χαρτζουλάκη: "Μας περνάνε πειθαρχικό για να επιβάλλουν σιωπή στα σχολεία σε ένα φόντο φτώχειας και πολέμου"
εκπαιδευτικός
Η ενσυναίσθηση στο σχολικό περιβάλλον
Η ενσυναίσθηση είναι κάτι βαθύ: απαιτεί κατανόηση, παρατήρηση και συναισθηματική ωριμότητα, πράγματα που δεν είναι εύκολα, ειδικά για ένα παιδί.  
Η ενσυναίσθηση στο σχολικό περιβάλλον