Κλειστό παραμένει το Γυμνάσιο και Λύκειο στο Λιμένα Θάσου, λόγω επαναλαμβανόμενων βανδαλισμών που σημειώθηκαν μέσα σε διάστημα μόλις ενός μήνα.
Συγκεκριμένα, άγνωστοι δράστες εισήλθαν παράνομα στις εγκαταστάσεις του σχολείου και άνοιξαν τις βρύσες, προκαλώντας πλημμύρες στους διαδρόμους και τις σχολικές αίθουσες. Ως αποτέλεσμα, η δια ζώσης λειτουργία του σχολείου διακόπηκε και τα μαθήματα συνεχίζονται μέσω εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του δημάρχου Θάσου, Λευτέρη Κυριακίδη, η απόφαση για τη διακοπή των μαθημάτων ελήφθη λόγω της άμεσης ανάγκης για αποκατάσταση των φθορών που προκλήθηκαν.
Οι εργασίες αποκατάστασης θα ολοκληρωθούν μέχρι την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, όταν και αναμένεται να ανοίξει το σχολείο. Το περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου και προκαλεί ανησυχία για την ασφάλεια των σχολικών εγκαταστάσεων.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Τι σημαίνει η λέξη «φανφάρα» και από πού προέρχεται
Εκπαιδευτικοί: Πότε θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους η μισθοδοσία
Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο
Alfavita Newsroom