κλε
Το περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου και προκαλεί ανησυχία για την ασφάλεια των σχολικών εγκαταστάσεων

Κλειστό παραμένει το Γυμνάσιο και Λύκειο στο Λιμένα Θάσου, λόγω επαναλαμβανόμενων βανδαλισμών που σημειώθηκαν μέσα σε διάστημα μόλις ενός μήνα.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι δράστες εισήλθαν παράνομα στις εγκαταστάσεις του σχολείου και άνοιξαν τις βρύσες, προκαλώντας πλημμύρες στους διαδρόμους και τις σχολικές αίθουσες. Ως αποτέλεσμα, η δια ζώσης λειτουργία του σχολείου διακόπηκε και τα μαθήματα συνεχίζονται μέσω εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δημάρχου Θάσου, Λευτέρη Κυριακίδη, η απόφαση για τη διακοπή των μαθημάτων ελήφθη λόγω της άμεσης ανάγκης για αποκατάσταση των φθορών που προκλήθηκαν.

Οι εργασίες αποκατάστασης θα ολοκληρωθούν μέχρι την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, όταν και αναμένεται να ανοίξει το σχολείο. Το περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου και προκαλεί ανησυχία για την ασφάλεια των σχολικών εγκαταστάσεων.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Στο εδώλιο 4 γονείς και 2 νηπιαγωγοί για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 5χρονου στο Αλεξανδρούπολη

Τσίπρας: Καθηγητής στην Κρήτη έκανε το πρωί μάθημα και το βράδυ ντελίβερι

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πολυτεχνείο Κρήτης
Πρυτανικές εκλογές στο Πολυτεχνείο Κρήτης: Οι 6 καθηγητές που εξελέγησαν ως εσωτερικά μέλη στο Συμβούλιο Διοίκησης
Ανάδειξη Εσωτερικών Μελών του Συμβουλίου Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης
Πρυτανικές εκλογές στο Πολυτεχνείο Κρήτης: Οι 6 καθηγητές που εξελέγησαν ως εσωτερικά μέλη στο Συμβούλιο Διοίκησης