κλε
Το περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου και προκαλεί ανησυχία για την ασφάλεια των σχολικών εγκαταστάσεων

Κλειστό παραμένει το Γυμνάσιο και Λύκειο στο Λιμένα Θάσου, λόγω επαναλαμβανόμενων βανδαλισμών που σημειώθηκαν μέσα σε διάστημα μόλις ενός μήνα.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι δράστες εισήλθαν παράνομα στις εγκαταστάσεις του σχολείου και άνοιξαν τις βρύσες, προκαλώντας πλημμύρες στους διαδρόμους και τις σχολικές αίθουσες. Ως αποτέλεσμα, η δια ζώσης λειτουργία του σχολείου διακόπηκε και τα μαθήματα συνεχίζονται μέσω εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δημάρχου Θάσου, Λευτέρη Κυριακίδη, η απόφαση για τη διακοπή των μαθημάτων ελήφθη λόγω της άμεσης ανάγκης για αποκατάσταση των φθορών που προκλήθηκαν.

Οι εργασίες αποκατάστασης θα ολοκληρωθούν μέχρι την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, όταν και αναμένεται να ανοίξει το σχολείο. Το περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου και προκαλεί ανησυχία για την ασφάλεια των σχολικών εγκαταστάσεων.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μπατιστατου
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Νέα θητεία για την Πρύτανη Άννα Κ. Μπατιστάτου
Νέα θητεία για την Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Καθηγήτρια Άννα Κ. Μπατιστάτου, μετά από ομόφωνη εκλογή από το Συμβούλιο Διοίκησης
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Νέα θητεία για την Πρύτανη Άννα Κ. Μπατιστάτου
Μητρώο εκπαιδευτών ΣΑΕΚ
Ενημέρωση αποφοίτων ΣΑΕΚ (πρ. ΙΕΚ) για τις επικείμενες εξετάσεις
Νέα ενημέρωση για τους απόφοιτους ΣΑΕΚ - "Ξεκλειδώνουν" οι εξετάσεις - Άμεσα αναμένονται ανακοινώσεις! Τι αλλάζει για τους απόφοιτους
Ενημέρωση αποφοίτων ΣΑΕΚ (πρ. ΙΕΚ) για τις επικείμενες εξετάσεις