λουκέτο
Aναμένεται να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των μαθητών και των πολιτών

Η έντονη σεισμική δραστηριότητα στη θαλάσσια περιοχή της Ανύδρου, ανάμεσα στη Σαντορίνη και την Αμοργό, συνεχίζει να απασχολεί τις αρχές, με αποτέλεσμα να εξετάζεται η παράταση των έκτακτων μέτρων προστασίας για τους κατοίκους των νησιών.

Στο πλαίσιο αυτό, αναμένεται να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των μαθητών και των πολιτών.

Αυτή τη στιγμή, πραγματοποιείται νέα έκτακτη συνεδρίαση των Επιτροπών Σεισμικού Κινδύνου και Παρακολούθησης του Ελληνικού Ηφαιστειακού Τόξου, με την ανακοίνωση των οριστικών αποφάσεων να αναμένεται αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τροια
Τροία: Η πόλη που έζησε αιώνες ειρήνης πριν χαθεί στις φλόγες
Νέα αρχαιολογική ανάγνωση αποδομεί τον μύθο της διαρκούς σύγκρουσης και φωτίζει μια κοινωνία που άντεξε χάρη στη συνεργασία, όχι στον πόλεμο.
Τροία: Η πόλη που έζησε αιώνες ειρήνης πριν χαθεί στις φλόγες