Γεράσιμος Σιάσος
Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Γεράσιμος Σιάσος επισκέφθηκε για ευχές τα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία

Τα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Αρεταίειο, Αιγινήτειο και Ευγενίδειο επισκέφθηκε ανήμερα τα Χριστούγεννα ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών καθηγητής Γεράσιμος Σιάσος.

Τους ασθενείς και το προσωπικό επισκέφθηκαν μαζί με τον Πρύτανη η Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας καθηγήτρια Παγώνα Λάγιου, ο Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής καθηγητής Νικόλαος Αρκαδόπουλος, ο Πρόεδρος των Πανεπιστημιακών Νοσοκομείων Αρεταίειο και Αιγινήτειο καθηγητής Κωνσταντίνος Τσιούφης και η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ευγενιδείου Θεραπευτηρίου καθηγήτρια Έφη Μπάσδρα. Κατά την επίσκεψη στα τρία Νοσοκομεία η Διοίκηση του Πανεπιστημίου μοίρασε γλυκά και αντάλλαξε ευχές με τους νοσηλευόμενους, τους  ασθενείς και με το προσωπικό που εφημερεύει.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών καθηγητής Γεράσιμος Σιάσος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Με τη συμβολική παρουσία μας στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία την ημέρα των Χριστουγέννων θέλουμε να δώσουμε δύναμη στους νοσηλευόμενους και να ευχαριστήσουμε όλο το προσωπικό που εφημερεύει αυτές τις ημέρες στα νοσοκομεία. Η προσφορά των ιατρών, των νοσηλευτών και όλου του υγειονομικού προσωπικού είναι ανεκτίμητη. Το Πανεπιστήμιο και η Πολιτεία οφείλει να τους στηρίζει με κάθε διαθέσιμο μέσο».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Market Pass 2026: Πώς θα πάρετε το επίδομα για σούπερ μάρκετ

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Επισιτιστικό πρόγραμμα ΤΕΒΑ
«Πόλεμος» στο ΤΕΒΑ: ΟΠΕΚΑ και Περιφέρειες αλληλοκατηγορούνται για το νέο voucher τροφίμων
Δικαστικά «μπλόκα» σε διαγωνισμούς, καταγγελίες για ανεπάρκεια και χιλιάδες άποροι που παραμένουν χωρίς πακέτα τροφίμων από το 2023
«Πόλεμος» στο ΤΕΒΑ: ΟΠΕΚΑ και Περιφέρειες αλληλοκατηγορούνται για το νέο voucher τροφίμων