Γεράσιμος Σιάσος
Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Γεράσιμος Σιάσος επισκέφθηκε για ευχές τα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία

Τα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Αρεταίειο, Αιγινήτειο και Ευγενίδειο επισκέφθηκε ανήμερα τα Χριστούγεννα ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών καθηγητής Γεράσιμος Σιάσος.

Τους ασθενείς και το προσωπικό επισκέφθηκαν μαζί με τον Πρύτανη η Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας καθηγήτρια Παγώνα Λάγιου, ο Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής καθηγητής Νικόλαος Αρκαδόπουλος, ο Πρόεδρος των Πανεπιστημιακών Νοσοκομείων Αρεταίειο και Αιγινήτειο καθηγητής Κωνσταντίνος Τσιούφης και η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ευγενιδείου Θεραπευτηρίου καθηγήτρια Έφη Μπάσδρα. Κατά την επίσκεψη στα τρία Νοσοκομεία η Διοίκηση του Πανεπιστημίου μοίρασε γλυκά και αντάλλαξε ευχές με τους νοσηλευόμενους, τους  ασθενείς και με το προσωπικό που εφημερεύει.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών καθηγητής Γεράσιμος Σιάσος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Με τη συμβολική παρουσία μας στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία την ημέρα των Χριστουγέννων θέλουμε να δώσουμε δύναμη στους νοσηλευόμενους και να ευχαριστήσουμε όλο το προσωπικό που εφημερεύει αυτές τις ημέρες στα νοσοκομεία. Η προσφορά των ιατρών, των νοσηλευτών και όλου του υγειονομικού προσωπικού είναι ανεκτίμητη. Το Πανεπιστήμιο και η Πολιτεία οφείλει να τους στηρίζει με κάθε διαθέσιμο μέσο».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το απλό βήμα που πρέπει να κάνετε πάντα στο μπρόκολο πριν το μαγείρεμα

«Κάλτσα»: Πώς λέγεται στα ελληνικά;

Γιατί δεν πρέπει να ξεφορτώνεστε τα γρατζουνισμένα πιάτα σας

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μπουλινγκ
Ανήλικη Παραβατικότητα: Όταν η πρόληψη κοστίζει λιγότερο από την καταστολή

Κάθε φορά που ένα παιδί ή ένας έφηβος εμπλέκεται σε πράξη βίας, η δημόσια συζήτηση ξεκινά από το τέλος. Από το...

Ανήλικη Παραβατικότητα: Όταν η πρόληψη κοστίζει λιγότερο από την καταστολή
δάσκαλοι
Ποιος θα σώσει το εκπαιδευτικό σύστημα από τα τοξικά στελέχη;
Γιατί κανένας εκπαιδευτικός δεν μπορεί  να δημιουργήσει προβάδισμα και να διδάξει ελευθερία, όταν ο ίδιος εργάζεται υπό καθεστώς φόβου
Ποιος θα σώσει το εκπαιδευτικό σύστημα από τα τοξικά στελέχη;