ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Πρόσκληση υποψηφίων για κάλυψη θέσεων ΠΕ70-Δασκάλων Γενικής Εκπαίδευσης σε σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για το διδακτικό έτος 2024-2025

Πρόσκληση υποψηφίων για κάλυψη θέσεων ΠΕ70-Δασκάλων Γενικής Εκπαίδευσης σε σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για το διδακτικό έτος 2024-2025 -  ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ

Η Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας καλεί τους υποψηφίους που κατέχουν τα τυπικά προσόντα ένταξης στον κλάδο ΠΕ70-Δασκάλων Γενικής Εκπ/σης και επιθυμούν να προσληφθούν για το διδακτικό έτος 2024-2025ως αναπληρωτές πλήρους ωραρίου με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ) να υποβάλουν αίτηση - δήλωση προτιμήσεων από την Τετάρτη11-12-2024έως και Δευτέρα 16-12-2024 για τις σχολικές μονάδες που αναφέρονται στο παράρτημα της παρούσας 

Δείτε ΕΔΩ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κρυο
Το κρυφό αξεσουάρ που κάνει τα πατώματα… ζεστά τον χειμώνα
Από τα θερμαινόμενα πατάκια μέχρι την έξυπνη μόνωση — οι πρακτικές λύσεις που ανεβάζουν τη θερμοκρασία στο σπίτι χωρίς μεγάλο κόστος.
Το κρυφό αξεσουάρ που κάνει τα πατώματα… ζεστά τον χειμώνα
Μανιτάρια
Μανιτάρια στο πιάτο: Ο σωστός τρόπος μαγειρέματος για να μη χάσουν τα θρεπτικά τους συστατικά
Τι να προσέξετε στο ψήσιμο και το σοτάρισμα ώστε να διατηρήσουν γεύση, βιταμίνες και ευεργετικές ιδιότητες
Μανιτάρια στο πιάτο: Ο σωστός τρόπος μαγειρέματος για να μη χάσουν τα θρεπτικά τους συστατικά
λαχανοντολμαδες
Παραδοσιακοί λαχανοντολμάδες με αυγολέμονο και κρέμα
Ένα από τα πιο αγαπημένα χειμωνιάτικα πιάτα, οι λαχανοντολμάδες συνδυάζουν τρυφερό λάχανο, πλούσια γέμιση κιμά και ρύζι και αρωματικό αυγολέμονο.
Παραδοσιακοί λαχανοντολμάδες με αυγολέμονο και κρέμα