ASEP diorismoi
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τι είπε ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ για τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 3ΓΒ/2023

Ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ, Θάνος Παπαϊωάννου, ανακοίνωσε ότι τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 3ΓΒ/2023 θα εκδοθούν μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου. Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο ημερίδας που διοργάνωσε ο Δήμος Νεάπολης - Συκεών στη Θεσσαλονίκη.

Η συγκεκριμένη προκήρυξη αφορά την πλήρωση 4.276 θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) σε δημόσιους φορείς, από επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού. Τα προσωρινά αποτελέσματα για 4.089 θέσεις είχαν δημοσιευτεί στις 29 Ιουλίου 2024, και πλέον αναμένεται η έκδοση των οριστικών πινάκων.

Νέες προκηρύξεις μετά την ολοκλήρωση των αποτελεσμάτων

Σύμφωνα με δηλώσεις της υφυπουργού Εσωτερικών, Βιβής Χαραλαμπογιάννη, αμέσως μετά την έκδοση των οριστικών πινάκων θα ακολουθήσει νέα μεγάλη προκήρυξη από το ΑΣΕΠ. Αυτή θα αφορά 7.000 θέσεις για επιτυχόντες από τον γραπτό διαγωνισμό, καλύπτοντας τόσο την κατηγορία Πανεπιστημιακής όσο και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο του προγραμματισμού προσλήψεων για το 2025.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

«Θα το πληρώσετε ακριβά»: Σοβαρές καταγγελίες κατά προϊσταμένης νηπιαγωγείου

Fuel Pass: Πότε λήγει η προθεσμία – Πόσα χρήματα δικαιούστε

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Σοφία Ζαχαράκη
Σοφία Ζαχαράκη: Το πλάνο διορισμών εκπαιδευτικών 2026-2027 και η εφαρμογή του EduPlan
Πώς το EduPlan αλλάζει τους διορισμούς εκπαιδευτικών - Η επίσημη απάντηση της Σοφίας Ζαχαράκη στη Βουλή
Σοφία Ζαχαράκη: Το πλάνο διορισμών εκπαιδευτικών 2026-2027 και η εφαρμογή του EduPlan
panelladikes-exetaseis-taxi-neo-1440x564_c.jpg
20.000 λιγότερες αιτήσεις στον ΑΣΕΠ για την εκπαίδευση: Ένα ηχηρό μήνυμα που δεν πρέπει να αγνοηθεί
Οι 20.000 λιγότερες αιτήσεις ίσως να είναι η πιο ηχηρή προειδοποίηση που έχει λάβει η εκπαιδευτική πολιτική τα τελευταία χρόνια.
20.000 λιγότερες αιτήσεις στον ΑΣΕΠ για την εκπαίδευση: Ένα ηχηρό μήνυμα που δεν πρέπει να αγνοηθεί