xevgenis
Με μεγάλη μας θλίψη, πληροφορηθήκαμε την ξαφνική απώλεια του Φώτη Ξευγένη, ενός εξαιρετικού δασκάλου και ιδιαιτέρως αγαπητού σε όσους τον γνώριζαν και είχαν συνεργαστεί μαζί του.

Μεγάλη θλίψη προκάλεσε στην εκπαιδευτική κοινότητα του Αγρινίου η είδηση του θανάτου του δασκάλου, Φώτη Ξευγένη.

Έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, σε ηλικία 60 ετών, στο σπίτι του ενώ κοιμόταν.

Ο Φώτης Ξευγένης υπηρετούσε ως δάσκαλος τα τελευταία χρόνια στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Παναιτωλίου. 

Για την απώλεια του Φώτη Ξευγένη συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αγρινίου-Θέρμου «Κοσμάς ο Αιτωλός».

Αναλυτικά:

Με μεγάλη μας θλίψη, πληροφορηθήκαμε σήμερα το πρωί την ξαφνική απώλεια του εν ενεργεία συναδέλφου Φώτη Ξευγένη, ενός εξαιρετικού δασκάλου και ιδιαιτέρως αγαπητού σε όσους τον γνώριζαν και είχαν συνεργαστεί μαζί του.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αγρινίου – Θέρμου εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Αντί στεφάνου, ο Σύλλογος θα προσφέρει ένα χρηματικό ποσό στην οικογένεια για να διατεθεί για όποιο φιλανθρωπικό σκοπό επιθυμούν.

Για δυσαναπλήρωτο κενό στο σχολείο και σε ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα μιλά το 2ο Δημοτικό Σχολείο Παναιτωλίου.

Η ανακοίνωση:

Με βαθύτατη θλίψη και οδύνη πληροφορηθήκαμε ότι σήμερα, Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2024, έφυγε αδόκητα και πρόωρα από κοντά μας ο αγαπητός μας, εξαίρετος συνάδελφος εκπαιδευτικός, Ξευγένης Φώτιος. Ο εκλιπών υπηρέτησε με αφοσίωση την εκπαίδευση προσφέροντας τα μέγιστα σε εκπαιδευτικό, αλλά και διοικητικό έργο.

Η απώλειά του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στο σχολείο μας και σε ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα. Όλοι όσοι τον γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε μαζί του, θα θυμόμαστε πάντοτε το απαράμιλλο παιδαγωγικό του έργο, που αφήνει ως παρακαταθήκη στην εκπαιδευτική κοινότητα, τη διάθεσή του για προσφορά, τον εξαίρετο και ακέραιο χαρακτήρα του, την υπευθυνότητά του, την καλοσύνη, την πραότητα και την ευγένειά του.

Προπάντων, θα μας μείνει αξέχαστη η πνευματική του καλλιέργεια, η οποία ακτινοβολούσε σε όλους μας.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Παναιτωλίου εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην σύζυγό και τα τέκνα του και τους ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο.

Καλό ταξίδι, Φώτη, στην αγκαλιά των Αγγέλων…

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων
του 2ου Δημοτικού Σχολείου Παναιτωλίου”

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κώστας Καραμανλής
Παρέμβαση Κώστα Καραμανλή: Να ακούμε τη φωνή των αγροτών και να καταλαβαίνουμε την αγωνία τους
Κώστας Καραμανλής: Η υπαίθρος σε κρίση και η ανάγκη στήριξης των αγροτών
Παρέμβαση Κώστα Καραμανλή: Να ακούμε τη φωνή των αγροτών και να καταλαβαίνουμε την αγωνία τους
ΠΑΝΟΣ ΡΟΥΤΣΙ
Ο Πάνος Ρούτσι δεν σταματάει τον αγώνας: «Δεν έχουμε προλάβει να πενθήσουμε, δεν αντέχω να είμαι στην εκταφή»
Ο πόνος ενός πατέρα που δεν ζητά τίποτε άλλο παρά δικαιοσύνη
Ο Πάνος Ρούτσι δεν σταματάει τον αγώνας: «Δεν έχουμε προλάβει να πενθήσουμε, δεν αντέχω να είμαι στην εκταφή»
λιμενικο
17 πρόσφυγες και μετανάστες νεκροί σε ναυάγιο ανοιχτά της Κρήτης
Η λέμβος εντοπίστηκε από φορτηγό πλοίο με τουρκική σημαία, το απόγευμα του Σαββάτου, και αμέσως κινητοποιήθηκαν δύο περιπολικά σκάφη του Λιμενικού,...
17 πρόσφυγες και μετανάστες νεκροί σε ναυάγιο ανοιχτά της Κρήτης
ταβανι
Τριτοκοσμικές συνθήκες για μαθητές και εκπαιδευτικούς στην Ηγουμενίτσα - Πλημμυρισμένες αίθουσες και πτώσεις σοβάδων
Σύλλογος Εκπαιδευτικών απαιτεί άμεση αποκατάσταση της σχολικής λειτουργίας
Τριτοκοσμικές συνθήκες για μαθητές και εκπαιδευτικούς στην Ηγουμενίτσα - Πλημμυρισμένες αίθουσες και πτώσεις σοβάδων