bullying
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τι καταγγέλλει ο πατέρας του ανήλικου

Λίγες μόλις μέρες μετά την επιστροφή του 10χρονου μαθητή στο σχολείο του μετά την σακούλα που του είχαν φορέσει στο κεφάλι συμμαθητές του, το παιδί δέχθηκε ακόμη μια επίθεση μέσα στο δημοτικό που φοιτά, σε περιοχή της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Tempo24 ο πατέρας του παιδιού επανήλθε με νέα καταγγελία για ανηλίκους που επιτέθηκαν στο παιδί του σπρώχνοντας το και χτυπώντας το στα γεννητικά όργανα.

«Μίλησα με τον μικρό πήγαν τα παιδιά και του είπαν γιατί το έβγαλε στα κανάλια. Έσπρωξαν το παιδί μου και ένας από αυτούς του έδωσε κλωτσιά στα γεννητικά όργανα.

Πήγαν στο διευθυντή διότι ο μικρός ενημέρωσε την δασκάλα του…! Ο διευθυντής είπε ότι το ένα παιδάκι εξ αυτών έχει μπερδέψει στο κεφάλι του όλο αυτό τους είπε να δώσουν τα χέρια και να πάνε στην τάξη τους. Και το θέμα έκλεισε εκεί.

Την επόμενη μέρα πήγε στο σχολείο, η πρώην σύζυγός μου συνάντησε την δασκάλα και το παιδί ήθελε να φύγει από το μάθημα. Δεν αντέχει αυτή την κατάσταση» κατέληξε ο πατέρας του μαθητή.

Ήδη έχει ενημερωθεί η Διεύθυνση του Σχολείου και αναμένεται επίσημη καταγγελία στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από τον δικηγόρο της οικογένειας.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Πίνακες εκπαιδευτικών: Οι καλύτερες ώρες για την αίτηση στο ΑΣΕΠ

«Δεν αντέχω άλλο»: Τα αθόρυβα σημάδια της εφηβικής απελπισίας με αφορμή το περιστατικό στην Ηλιούπολη

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκπαιδευτικοί
Παύση διευθυντή Γυμνασίου στο Μαρούσι για λόγους που σχετίζονται με την πλημμελή άσκηση των υπηρεσιακών του καθηκόντων
Απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του Διευθυντής Γυμνασίου στο Μαρούσι με ομόφωνη γνωμοδότηση του ΑΠΥΣΔΕ Αττικής
Παύση διευθυντή Γυμνασίου στο Μαρούσι για λόγους που σχετίζονται με την πλημμελή άσκηση των υπηρεσιακών του καθηκόντων