opsyd
Εγγραφο προς τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Να καταχωρίσουν στο ΟΠΣΥΔ τα  λειτουργικά κενά Γενικής Εκπ/σης μέχρι αύριο Τρίτη, προκειμένου στη συνέχεια οι Περιφερειακές Διευθύνσεις να ολοκληρώσουν τη σχετική διαδικασία απαρέγκλιτα μέχρι και την Τετάρτη 13-11-2024, ζητά το υπουργείο Παιδείας από τις Δ/νσεις Α/θμιας Εκπ/σης .

Στο σχετικό έγγραφο, αναφέρεται ότι:

Προκειμένου η Υπηρεσία μας να δρομολογήσει τις περαιτέρω ενέργειές της αναφορικά με τη διενέργεια προσλήψεων αναπληρωτών εκπ/κών Γενικής Εκπαίδευσης για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών των σχολικών μονάδων Α/θμιας Εκπ/σης, παρακαλούμε όπως προβείτε στην ηλεκτρονική καταχώριση απευθείας στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης (ΟΠΣΥΔ) των λειτουργικών κενών Γενικής Εκπ/σης.

Επισημαίνεται ότι το ΟΠΣΥΔ θα είναι διαθέσιμο για την καταχώριση των σχετικών στοιχείων από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης από τη Δευτέρα 11 έως και την Τρίτη 12 -11-2024, προκειμένου στη συνέχεια οι οικείες αυτών Περιφερειακές Διευθύνσεις να ολοκληρώσουν τη σχετική διαδικασία απαρέγκλιτα μέχρι και την Τετάρτη 13-11-2024. 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ανατροπές στις αναθέσεις μαθημάτων: Τι αλλάζει για χιλιάδες εκπαιδευτικούς

Οι 20 βασικοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Σχολική αίθουσα λυκείου άδεια για τις προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις 2026 με την Τράπεζα Θεμάτων
Υπουργείο Παιδείας: Πώς θα γίνουν φέτος οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις στα Λύκεια
Εγκύκλιος για τη διεξαγωγή των εξετάσεων των προαγωγικών και επαναληπτικών εξετάσεων Α', Β' , Γ΄ και Δ' τάξης Λυκείου μέσω της Τράπεζας Θεμάτων
Υπουργείο Παιδείας: Πώς θα γίνουν φέτος οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις στα Λύκεια
αλεξιου
Πανελλαδικές «δύο ταχυτήτων»: Καταγγελίες για άνιση μεταχείριση των μαθητών ΕΠΑΛ στη Στερεά Ελλάδα
Μαθητές αναγκάζονται να διανύσουν 600 χλμ. για να εξεταστούν
Πανελλαδικές «δύο ταχυτήτων»: Καταγγελίες για άνιση μεταχείριση των μαθητών ΕΠΑΛ στη Στερεά Ελλάδα