μαθητής, σχολείο, αυλή, αναπληρωτές
Μαθητές πέταξαν θρανία, κάδους και μπουκάλια, ενώ έσπασαν τζάμια και γλάστρες

Αναβρασμός επικρατεί στο 1ο ΕΠΑΛ Λαμίας, μετά την εφαρμογή του νέου νόμου και τις ποινές που προβλέπει σε μαθητές για παραβάσεις εντός του σχολείου, όπως η χρήση των κινητών.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, οι πρώτες αποβολές που σημειώθηκαν την Τετάρτη έφεραν εντάσεις που είχαν ως αποτέλεσμα να προκληθούν και υλικές ζημιές από ομάδα μαθητών, η οποία προσπάθησε να βάλει φωτιά στη πίσω είσοδο, στα δύο «τούνελ», που υπάρχουν εκεί.

Η κατάσταση έδειχνε να εκτονώνεται από τη στιγμή που είχε ολοκληρωθεί και το ωράριο, ωστόσο οι βανδαλισμοί επανήρθαν και σήμερα Πέμπτη με ακόμα μεγαλύτερη ένταση.

Η συγκεκριμένη είσοδος είχε κλείσει με απόφαση του Συλλόγου Καθηγητών και αυτό όπως φαίνεται πυροδότησε μια ακόμη πιο άσχημη κατάσταση, καθώς μερίδα μαθητών άρχισε να πετάει θρανία, κάδους και μπουκάλια, ενώ έσπασαν τζάμια και γλάστρες.

Μάλιστα κάποιοι εξ αυτών δε δίστασαν να λερώσουν τους χώρους με καφέδες και ακαθαρσίες από τα καλάθια των τουαλετών!

Στο σημείο κλήθηκε τόσο η Αστυνομία όσο και η Πυροσβεστική, καθώς δεν έλειψαν και εστίες φωτιάς που σβήστηκαν όμως από τους καθηγητές, ενώ αύριο Παρασκευή αναμένεται να βρεθεί στο σχολείο και ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κωνσταντίνος Σπαλιώρας.

ΕΠΑΛ Λαμίας

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds

Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

περιοδικο
Χάνεται ο κόσμος των περιοδικών
Αλλά τα περιοδικά, που έχουν μπει στο σπίτι μας, δεν απειλούνται μόνο από το πέρασμα των καιρών και την παλαιότητά τους
Χάνεται ο κόσμος των περιοδικών
αγροτες
Ξανά στην Αθήνα οι αγρότες με τρακτέρ – Στο τραπέζι και διήμερη παραμονή
Η πανελλαδική σύσκεψη στη Λάρισα αποφάσισε κινητοποιήσεις λόγω ανοιχτών αιτημάτων για εισόδημα και εμβολιασμό κτηνοτρόφων
Ξανά στην Αθήνα οι αγρότες με τρακτέρ – Στο τραπέζι και διήμερη παραμονή