Thumbnail
Το 50ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων είναι αφιερωμένο στον Κώστα Βάρναλη και θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο Κρήτης (7 – 9 Νοεμβρίου 2024)

Με θέμα «Κώστας Βάρναλης (1884 - 1974). "Ο ποιητής, ο Δάσκαλος, ο Μαχητής"» διεξάγεται από σήμερα έως και τις 9 Νοέμβρη το 50ό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει πλήθος ομιλιών, ενώ χωρίζεται σε θεματικές όπως «Ο Κώστας Βάρναλης και η εποχή του», «Ο λογοτέχνης Κώστας Βάρναλης», «Ο Κ. Βάρναλης ως κριτικός και δημοσιογράφος», «Ο Κ. Βάρναλης ως κλασικός φιλόλογος και μεταφραστής», «Ο Δάσκαλος Κώστας Βάρναλης», «Ο Κ. Βάρναλης στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση».

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ανατροπές στις αναθέσεις μαθημάτων: Τι αλλάζει για χιλιάδες εκπαιδευτικούς

Οι 20 βασικοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ektakto
Συναγερμός στην Ηλιούπολη: Δύο 17χρονες έπεσαν από ταράτσα
Ανέβηκαν στην ταράτσα, κλείδωσαν την πόρτα και έπεσαν στο κενό - Δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται να αυτοκτονία, ατύχημα ή εγκληματική ενέργεια
Συναγερμός στην Ηλιούπολη: Δύο 17χρονες έπεσαν από ταράτσα
panelladikes-eksetaseis-mathites
Οδηγίες και θέματα για τις εξετάσεις στα Μαθηματικά Γυμνασίων, Γυμνασίων ΕΝΕΕΓΥ-Λ/ΕΑΕ
Οδηγίες για την εξέταση των Μαθηματικών στις προαγωγικές και Απολυτήριες εξετάσεις των Γυμνασίων , Γυμνασίων ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ./Ε.Α.Ε.
Οδηγίες και θέματα για τις εξετάσεις στα Μαθηματικά Γυμνασίων, Γυμνασίων ΕΝΕΕΓΥ-Λ/ΕΑΕ