Νίκος Ψιλάκης
Συλλυπητήρια Ανακοίνωση Πρυτανείας Πανεπιστημίου Κρήτης για την απώλεια του Νίκου Ψιλάκη

Με βαθιά θλίψη, η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Κρήτης αποχαιρετά τον Νίκο Ψιλάκη, έναν άνθρωπο με πλούσιο πνευματικό έργο και αφοσίωση στον πολιτισμό και την ιστορία της Κρήτης. Δημοσιογράφος, συγγραφέας, ερευνητής και διανοούμενος, ο Νίκος Ψιλάκης αφιέρωσε τη ζωή του στον κόσμο της ενημέρωσης, στη μελέτη και την προώθηση των αξιών, της κουλτούρας και της παράδοσης του νησιού μας, ενώ η συμβολή του στη διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς υπήρξε ανεκτίμητη.

 Ο Νίκος Ψιλάκης ήταν ενεργό μέλος της Επιτροπής Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Κρήτης με την Κοινωνία, καθώς και μέλος της συντακτικής ομάδας του Ηλεκτρονικού Περιοδικού / Βήμα Διαλόγου του Πανεπιστημίου Κρήτης «ΤΡΙΤΩΝ», συμβάλλοντας με ζήλο στο έργο και το όραμα του Πανεπιστημίου για ανοιχτή και ουσιαστική επικοινωνία με την κοινωνία.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στη σύζυγό του Μαρία, την κόρη του Έφη και τους αγαπημένους του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κλείσε το WiFi τώρα»: Γιατί οι ειδικοί απαγορεύουν να το έχεις ανοιχτό εκτός σπιτιού

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τραμπ
Ο «ακάλεστος» σωτήρας Τραμπ που γλίτωσε την ανθρωπότητα από τον όλεθρο που ο ίδιος δημιούργησε
Πόση ακόμη προστασία θα αντέξουμε; - Ο Τραμπ αυτοανακηρύσσεται φύλακας-άγγελος του πλανήτη
Ο «ακάλεστος» σωτήρας Τραμπ που γλίτωσε την ανθρωπότητα από τον όλεθρο που ο ίδιος δημιούργησε
ΖΑΧΑΡΑΚΗ
Πολυνομοσχέδιο Παιδείας: Σαρωτικές αλλαγές σε Παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια
Στη Βουλή κατατέθηκαν οι νέες ρυθμίσεις σε διδακτική και Παιδαγωγική επάρκεια για προγράμματα πρώτου και δεύτερου κύκλου σπουδών
Πολυνομοσχέδιο Παιδείας: Σαρωτικές αλλαγές σε Παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια