viasmos
Ο καθηγητής μουσικής εξακολουθεί να διδάσκει σε δημοτικό σχολείο της χώρας

Ανατριχιάζουν όσα περιγράφει μια 20χρονη κοπέλα πως έζησε στα χέρια ενός καθηγητή μουσικής κατά την διάρκεια των ιδιαίτερων μαθημάτων τους. Μάλιστα ο εν λόγω διδάσκων εργάζεται παράλληλα και σε δημοτικό σχολείο.

Η 20χρονη βρήκε το θάρρος να καταγγείλει τον δάσκαλο μουσικής και να περιγράψει την σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε όταν ήταν ακόμη 16 ετών.

«Ήθελε να είναι σαν φίλος μας, αλλά όσο μεγάλωνα καταλάβαινα ότι δεν είναι φυσιολογικό αυτό που κάνει», είπε μιλώντας στο Live News. «Ξεκίνησα στα 16 μαζί του. Ήταν ιδιαίτερα μαθήματα και με έβαζε σε στάσεις που τον εξυπηρετούσε να ακουμπήσει τα γεννητικά του όργανα πάνω μου. Στην αρχή το δικαιολογούσα, αλλά όσο μεγάλωνα καταλάβαινα ότι ήταν σεξουαλικό και μετά επιβεβαιώθηκα», είπε η καταγγέλλουσα.

Ακόμη, αποκάλυψε πως δεν ήταν η μοναδική μαθήτρια που είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά ο καθηγητής μουσικής. «Στην αρχή έκανε σε εμένα και ένιωθα περίεργα και μετά αρχίσαμε να το συζητάμε και καταλάβαμε ότι το κάνει σε όλες, και μικρότερης ηλικίας», είπε χαρακτηριστικά.

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αποκάλυψη alfavita.gr: Τροχαίο σοκ με ΚΤΕΛ γεμάτο φοιτητές - «Αποκοιμήθηκε ο οδηγός»

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκεφε
Όταν η έρευνα συναντά την εκπαίδευση: Συνεργασία «Δημόκριτου» με τη ΔΔΕ Αν. Αττικής
Το ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» και η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ανατολικής Αττικής υπέγραψαν Σύμφωνο Συνεργασίας
Όταν η έρευνα συναντά την εκπαίδευση: Συνεργασία «Δημόκριτου» με τη ΔΔΕ Αν. Αττικής