εκπαιδευτικος ομιλος
«Να μην περάσουν τα τρομοκρατικά-αυταρχικά σχέδια της κυβέρνησης σε βάρος αγωνιστών εκπαιδευτικών»

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος με σχετική του ανακοίνωση καλεί σε διαμαρτυρία την Παρασκευή (18/10) και ώρα 18:30 στην Πλ. Συντάγματος ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης σε βάρος των εκπαιδευτικών και του συνδικαλιστικού κινήματος.

«Απέναντι στο κλίμα της καταστολής και τρομοκρατίας που επιχειρεί η κυβέρνηση μέσα απ’ τις διευθύνσεις εκπαίδευσης, αναπτύσσεται ένα κλίμα αντίστασης και αγώνα, που καθημερινά δυναμώνει και ενισχύεται», αναφέρουν οι εκπαιδευτικοί.

Η ανακοίνωση του Εκπαιδευτικού Ομίλου:

ΟΛΟΙ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/10 στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 6:30 το απόγευμα

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ 23/10 στην ΠΔΑ Αττικής 10:30 το πρωί

Για να μην περάσουν τα τρομοκρατικά-αυταρχικά σχέδια της κυβέρνησης σε βάρος αγωνιστών εκπαιδευτικών και του συνδικαλιστικού κινήματος.

Με μπαράζ διώξεων η κυβέρνηση και το υπουργείο Παιδείας επιχειρούν να φιμώσουν και να τρομοκρατήσουν αγωνιστές εκπαιδευτικούς, με προφανή στόχο να καταστείλουν και να υποτάξουν το αγωνιστικό φρόνημα των εργαζομένων στην εκπαίδευση που αντιδρούν στην αντιεκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης.

Απέναντι στο κλίμα της καταστολής και τρομοκρατίας που επιχειρεί η κυβέρνηση μέσα απ’ τις διευθύνσεις εκπαίδευσης, αναπτύσσεται ένα κλίμα αντίστασης και αγώνα, που καθημερινά δυναμώνει και ενισχύεται.

Στα πλαίσια αυτά έχουν αποφασιστεί απ’ τα πρωτοβάθμια σωματεία στην εκπαίδευση και άλλους φορείς κινητοποιήσεις για το επόμενο διάστημα. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 18/10 το απόγευμα στις 6:30 διοργανώνεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Συντάγματος. Επίσης την Τετάρτη 23/10 διοργανώνεται κινητοποίηση έξω απ’ την Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής (Ξενίας 24, κοντά στο σταθμό του μετρό Μέγαρο Μουσικής), την ώρα που καλούνται σε απολογία οι διωκόμενοι αγωνιστές εκπαιδευτικοί. Στη συνέχεια θα γίνει πορεία προς τα Προπύλαια που υπάρχει απεργιακή συγκέντρωση της ΔΟΕ.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος καλεί τους εκπαιδευτικούς να πάρουν μέρος μαζικά στις κινητοποιήσεις αυτές για να σπάσει το κλίμα του αυταρχισμού και της τρομοκρατίας, για να μην περάσουν τα κυβερνητικά σχέδια σε βάρος του εκπαιδευτικού συνδικαλιστικού κινήματος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΟΠΕΚΕΠΕ
Υπό δρακόντεια αστυνομικά μέτρα στον Πειραιά οι 15 από την Κρήτη για τις επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ – Στον εισαγγελέα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας
Τον δρόμο για την πρωτεύουσα πήραν, το βράδυ του Σαββάτου (13/12), οι εμπλεκόμενοι στη μεγάλη υπόθεση απάτης με τις αγροτικές επιδοτήσεις του...
Υπό δρακόντεια αστυνομικά μέτρα στον Πειραιά οι 15 από την Κρήτη για τις επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ – Στον εισαγγελέα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας
ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ
Ρωτήσαμε το ΑΙ τι θα φέρει το 2026 στους εκπαιδευτικούς και μείναμε εμβρόντητοι
Στο κείμενο αυτό αναφέρονται οι προβλέψεις, μήνα-μήνα, για τους εκπαιδευτικούς και την Παιδεία για το έτος 2026
Ρωτήσαμε το ΑΙ τι θα φέρει το 2026 στους εκπαιδευτικούς και μείναμε εμβρόντητοι