aliki
"Αλίκη, χαμογελαστό μας κορίτσι, δεν θα σε ξεχάσουμε…"

Συγκλονίζει την εκπαιδευτική κοινότητα της Λάρισας η είδηση του τραγικού χαμού της Αλίκης Παπαθανασίου, Καθηγήτριας Πληροφορικής στα Εκπαιδευτήρια Μ.Ν. Ράπτου, σε ηλικία μόλις 39 ετών.

Η Αλίκη Παπαθανασίου αφήνει πίσω της δύο μικρά παιδιά, τον σύζυγό της Τάσο, τους γονείς της, τα αδέλφια της και τους δεκάδες συναδέλφους που την λάτρευαν.

Το παράρτημα του ΣΙΕΛΒΕ στα Εκπαιδευτήρια Μ.Ν. Ράπτου αποχαιρετά την Αλίκη Παπαθανασίου με το ακόλουθο λιτό κείμενο:

“Ολόκληρη η εκπαιδευτική κοινότητα των Εκπαιδευτηρίων Ράπτου στη Λάρισα πενθούμε, καθώς «έφυγε» από κοντά μας η αγαπημένη μας Αλίκη Παπαθανασίου. Καθηγήτρια πληροφορικής επί 15 χρόνια στο σχολείο μας, η Αλίκη σκόρπιζε αφειδώλευτα τη θετική της ενέργεια, το χαμόγελο, την αστείρευτη αγάπη της στα παιδιά, την ειλικρινή συνεργασία στους γονείς και συναδέλφους. Εργαζόταν ακούραστα, έβρισκε δρόμους και λύσεις στα δύσκολα της τεχνολογίας, ήταν πάντα εκεί για τον καθένα από τους μαθητές, τους συναδέλφους, το σχολείο. Ήρεμη, σεμνή, χαμογελαστή, αποτελεσματική πάντα η παρουσία της, θα αφήσει δυσαναπλήρωτο κενό στο σχολείο μας και στην καρδιά όλων μας".

Αλίκη, χαμογελαστό μας κορίτσι, δεν θα σε ξεχάσουμε…

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Δίπλωμα οδήγησης: Ποιοι πρέπει να το παραδώσουν άμεσα

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

Συκώτι φούρνου: ζουμερό αποτέλεσμα σε μόλις 10 λεπτά

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Βοσκοτόπια και πρόβατα
Στο έλεος της ευλογιάς τα κοπάδια - Γιατί η Ελλάδα απορρίπτει τα δωρεάν εμβόλια
Δωρεάν εμβόλια από την ΕΕ απορρίπτονται από την Αθήνα ενώ χιλιάδες ζώα θανατώνονται και η φέτα απειλείται με έλλειψη και εκτίναξη τιμών
Στο έλεος της ευλογιάς τα κοπάδια - Γιατί η Ελλάδα απορρίπτει τα δωρεάν εμβόλια
ekpaideysi
1ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Ε.ΔΙ.Π.Δ.Ε.) 
Στη Θεσσαλονίκη το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Π.Ε.ΔΙ.Π.Δ.Ε. – Ανοίγει ο κύκλος υποβολής εργασιών
1ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Ε.ΔΙ.Π.Δ.Ε.) 
foto-aksiologisi-.jpg
«Θα σου γίνει πειθαρχικό»: Καταγγελία για απειλές αξιολογήτριας σε νεοδιόριστη
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Ο Αριστοτέλης» μιλά για απειλές, πειθαρχικά και εργοδοτικό εκφοβισμό μέσω της ατομικής αξιολόγησης
«Θα σου γίνει πειθαρχικό»: Καταγγελία για απειλές αξιολογήτριας σε νεοδιόριστη