ekloges ekpaideutikon
INTIME/ΧΗΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
Οι εκλογικές διαδικασίες θα διεξαχθούν ηλεκτρονικά μέσω του πληροφοριακού συστήματος με την ονομασία «Ψηφιακή κάλπη ΖΕΥΣ»

Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2024 θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων των μονίμων υπαλλήλων και των υπαλλήλων με σχέση εργασίας ΙΔΑΧ των Περιφερειακών Υπηρεσιών Εκπαίδευσης, στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Διοικητικού Προσωπικού (Κ.Υ.Σ.ΔΙ.Π.) του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού και των υπαλλήλων με σχέση εργασίας ΙΔΑΧ των Περιφερειακών Υπηρεσιών Εκπαίδευσης, στα οικεία Περιφερειακά Υπηρεσιακά Συμβούλια Διοικητικού Προσωπικού (Π.Υ.Σ.ΔΙ.Π.) των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Δείτε εδώ την απόφαση

 «Προκήρυξη ημερομηνίας εκλογών για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων των υπαλλήλων των Περιφερειακών Υπηρεσιών Εκπαίδευσης στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Διοικητικού Προσωπικού (Κ.Υ.Σ.ΔΙ.Π.) του ΥΠΑΙΘΑ και στα δεκατρία (13) Περιφερειακά Υπηρεσιακά Συμβούλια Διοικητικού Προσωπικού (Π.Υ.Σ.ΔΙ.Π.) των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης»

Αποφασίζουμε:

Α. Προκηρύσσουμε την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2024, ως ημερομηνία εκλογής για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων των μονίμων υπαλλήλων και των υπαλλήλων με σχέση εργασίας ΙΔΑΧ των Περιφερειακών Υπηρεσιών Εκπαίδευσης, στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Διοικητικού Προσωπικού (Κ.Υ.Σ.ΔΙ.Π.) του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού.

Β. Προκηρύσσουμε την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2024, ως ημερομηνία εκλογής για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων των μονίμων υπαλλήλων και των υπαλλήλων με σχέση εργασίας ΙΔΑΧ των Περιφερειακών Υπηρεσιών Εκπαίδευσης, στα οικεία Περιφερειακά Υπηρεσιακά Συμβούλια Διοικητικού Προσωπικού (Π.Υ.Σ.ΔΙ.Π.) των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Αμφότερες οι εκλογικές διαδικασίες θα διεξαχθούν ηλεκτρονικά μέσω του πληροφοριακού συστήματος με την ονομασία «Ψηφιακή κάλπη ΖΕΥΣ».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ChatGpt για όλους: Παρέχεται σε 100.000 υποψήφιους πανελλαδικά ως 20/11

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 20/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΜΑΘΗΤΡΙΑ
Όταν τα «μαργαριτάρια» μιλούν: τι αποκαλύπτουν τα λάθη των μαθητών για το σχολείο μας
Μικρές γλωσσικές «εκρήξεις» που μας κάνουν να γελάμε — αλλά και να αναλογιστούμε τι κρύβεται πίσω από αυτές.
Όταν τα «μαργαριτάρια» μιλούν: τι αποκαλύπτουν τα λάθη των μαθητών για το σχολείο μας
syntaksiouxoi.jpg
Σύνταξη πριν τα 62: Τα "τρικ" και οι ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε (πίνακες + παραδείγματα)
Οι 28 κατηγορίες που μπορούν να βγουν στη σύνταξη άμεσα – Δείτε πίνακες με ηλικίες και ποσά
Σύνταξη πριν τα 62: Τα "τρικ" και οι ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε (πίνακες + παραδείγματα)
sxoleio_louketo.jpg
Αργίες Νοεμβρίου: Σε ποιες περιοχές θα μείνουν κλειστά τα σχολεία τις επόμενες ημέρες
Μικρά «διαλείμματα» στο σχολικό πρόγραμμα φέρνουν οι τοπικές θρησκευτικές εορτές σε πολλές περιοχές της χώρας μέσα στον Νοέμβριο
Αργίες Νοεμβρίου: Σε ποιες περιοχές θα μείνουν κλειστά τα σχολεία τις επόμενες ημέρες
ζαχαρακη μητσοτακησ
alfavita.gr - Αποκλειστικό: Ξεκινά ο διάλογος για το Εθνικό Απολυτήριο: Τι συζητήθηκε στη σύσκεψη του Μαξίμου
Κλειστή σύσκεψη στο Μαξίμου για το Εθνικό Απολυτήριο: Στόχος η ευρεία συναίνεση για τη μεγάλη μεταρρύθμιση στην εκπαίδευση
alfavita.gr - Αποκλειστικό: Ξεκινά ο διάλογος για το Εθνικό Απολυτήριο: Τι συζητήθηκε στη σύσκεψη του Μαξίμου