myschool
Νέες ενημερώσεις από το MySchool για την καταχώρηση απουσιών των μαθητών και τι συμβαίνει με το επίδομα Α21

Οι επιλογές δικαιολόγησης απουσιών στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (ΔΕ) έχουν πλέον εναρμονιστεί με πρόσφατη υπουργική απόφαση και διαγράφηκαν επιλογές που δεν είναι πλέον σε ισχύ, σύμφωνα με ενημέρωση του MySchool.

Οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων ΔΕ και ΠΕ θα πρέπει να ελέγξουν τις σχετικές καταχωρήσεις τους.

Επιπλέον, λαμβάνονται παράπονα για το επίδομα Α21, καθώς δεν έχουν εκδοθεί αποτελέσματα για όλους τους μαθητές για το σχολικό έτος 2022-2023.

Οι ενημερώσεις από το myschool

«Οι επιλογές δικαιολόγησης απουσιών ΔΕ, έχουν εναρμονιστεί με την πρόσφατη απόφαση (Αριθμ. 102791/ΓΔ4, ΦΕΚ 5130/τ.Β΄/10-09-2024).

Επιπλέον ενημερώνουμε πως έχουν διαγραφεί επιλογές οι οποίες δεν είναι πλέον σε ισχύ οπότε οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων ΔΕ και ΠΕ θα πρέπει να ελέγξουν τις σχετικές καταχωρήσεις τους».

Επίσης, λαμβάνονται παράπονα για το επίδομα Α21, καθώς δεν έχουν εκδοθεί αποτελέσματα για όλους τους μαθητές για το σχολικό έτος 2022-2023. Αυτή την περίοδο, πραγματοποιείται η πληρωμή του β’ εξαμήνου του 2023 για το επίδομα Α21. Η διαλειτουργικότητα με το My School επιτρέπει τον έλεγχο της επάρκειας φοίτησης των μαθητών κατά τη διαδικασία έκδοσης των αποτελεσμάτων.

Παρακαλούμε τους Διευθυντές να ολοκληρώσουν τη διαδικασία έκδοσης αποτελεσμάτων για όλους τους μαθητές του σχολικού έτους 2022-23, ακόμα κι αν οι μαθητές είναι ήδη εγγεγραμμένοι για το σχολικό έτος 2023-24. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Βουλή
Βουλή: 17 φορείς παίρνουν θέση για το νέο νομοσχέδιο του υπ. Παιδείας - Αύριο η ακρόαση
Στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο για την εκπαίδευση – Ακρόαση 17 φορέων αύριο, Παρασκευή
Βουλή: 17 φορείς παίρνουν θέση για το νέο νομοσχέδιο του υπ. Παιδείας - Αύριο η ακρόαση
ntountouka_45-1280x720.jpg
Διώξεις εκπαιδευτικών: Αύριο οι συγκεντρώσεις και στάσεις εργασίας σε Θεσσαλονίκη και Κομοτηνή
Αξιολόγηση και πειθαρχικά: Η Ε' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης και η Β' ΕΛΜΕ Έβρου κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου
Διώξεις εκπαιδευτικών: Αύριο οι συγκεντρώσεις και στάσεις εργασίας σε Θεσσαλονίκη και Κομοτηνή