myschool
Νέες ενημερώσεις από το MySchool για την καταχώρηση απουσιών των μαθητών και τι συμβαίνει με το επίδομα Α21

Οι επιλογές δικαιολόγησης απουσιών στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (ΔΕ) έχουν πλέον εναρμονιστεί με πρόσφατη υπουργική απόφαση και διαγράφηκαν επιλογές που δεν είναι πλέον σε ισχύ, σύμφωνα με ενημέρωση του MySchool.

Οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων ΔΕ και ΠΕ θα πρέπει να ελέγξουν τις σχετικές καταχωρήσεις τους.

Επιπλέον, λαμβάνονται παράπονα για το επίδομα Α21, καθώς δεν έχουν εκδοθεί αποτελέσματα για όλους τους μαθητές για το σχολικό έτος 2022-2023.

Οι ενημερώσεις από το myschool

«Οι επιλογές δικαιολόγησης απουσιών ΔΕ, έχουν εναρμονιστεί με την πρόσφατη απόφαση (Αριθμ. 102791/ΓΔ4, ΦΕΚ 5130/τ.Β΄/10-09-2024).

Επιπλέον ενημερώνουμε πως έχουν διαγραφεί επιλογές οι οποίες δεν είναι πλέον σε ισχύ οπότε οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων ΔΕ και ΠΕ θα πρέπει να ελέγξουν τις σχετικές καταχωρήσεις τους».

Επίσης, λαμβάνονται παράπονα για το επίδομα Α21, καθώς δεν έχουν εκδοθεί αποτελέσματα για όλους τους μαθητές για το σχολικό έτος 2022-2023. Αυτή την περίοδο, πραγματοποιείται η πληρωμή του β’ εξαμήνου του 2023 για το επίδομα Α21. Η διαλειτουργικότητα με το My School επιτρέπει τον έλεγχο της επάρκειας φοίτησης των μαθητών κατά τη διαδικασία έκδοσης των αποτελεσμάτων.

Παρακαλούμε τους Διευθυντές να ολοκληρώσουν τη διαδικασία έκδοσης αποτελεσμάτων για όλους τους μαθητές του σχολικού έτους 2022-23, ακόμα κι αν οι μαθητές είναι ήδη εγγεγραμμένοι για το σχολικό έτος 2023-24. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος εποχής για τους δωρεάν τραπεζικούς λογαριασμούς

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Χρυσή αυγή
Τετάρτη 4 Μαρτίου 2026: Η ώρα της κρίσης για τη Χρυσή Αυγή – Στάση εργασίας και μαζικό αντιφασιστικό «παρών» στο Εφετείο
Η κοινωνία δίνει σήμερα το «παρών» έξω από το Εφετείο, απαιτώντας οριστική καταδίκη της ναζιστικής οργάνωσης και στέλνοντας ηχηρό μήνυμα ότι ο...
Τετάρτη 4 Μαρτίου 2026: Η ώρα της κρίσης για τη Χρυσή Αυγή – Στάση εργασίας και μαζικό αντιφασιστικό «παρών» στο Εφετείο