sxoleio dimotiko
INTIME/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού

Δικογραφία σε βάρος αγνώστων για παράβαση του νόμου περί εκρηκτικών σχηματίσθηκε χθες Τρίτη (01/10) από στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το agrinionews.gr, ήταν λίγο πριν 23.00 το βράδυ όταν η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε για έκρηξη εκρηκτικού μηχανισμού στον αύλειο χώρο του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου.

Κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σημείο από αστυνομικούς ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος αποτελούνταν από δύο πλαστικά μπουκάλια φωτιστικού οινοπνεύματος, χωρητικότητας 1000 ml, δεμένα με μονωτική ταινία, ενώ γύρω από αυτόν βρέθηκαν υπολείμματα μονωτικής ταινίας και άρτου κυλινδρικού σχήματος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Διευθυντές καλούνται να δηλώσουν ποιοι εκπαιδευτικοί δεν έκαναν τηλεκπαίδευση και για ποιο λόγο

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ζαχαράκη
Ζαχαράκη: Επικαιροποίηση των αδειών των ιδιωτικών σχολείων
Η υπουργός Παιδείας υπέγραψε την απόφαση για επικαιροποίηση των αδειών ιδιωτικών σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (λίστα)
Ζαχαράκη: Επικαιροποίηση των αδειών των ιδιωτικών σχολείων