Αναστάτωση προκάλεσε ένα νέο περιστατικό επίθεσης γονέα σε διευθύντρια σχολείου, στο Αγρίνιο. Όλα ξεκίνησαν όταν ο 50χρονος βρέθηκε στο γραφείο της διευθύντριας το μεσημέρι της Τρίτης, με αφορμή ζήτημα που αφορούσε τον γιο του.
Ο άνδρας φέρεται να εξύβρισε την διευθύντρια, πετώντας μάλιστα προς το μέρος ένα πλαστικό μπουκάλι, το οποίο την χτύπησε στο κεφάλι, ενώ παράλληλα προκάλεσε φθορές στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή στο γραφείο της, καθώς και σε έγγραφα που βρίσκονταν στον χώρο.
Για το συμβάν έχει σχηματιστεί δικογραφία και η υπόθεση ερευνάται από τις Αρχές. Η δικογραφία αφορά απειλή, εξύβριση, πρόκληση σωματικών βλαβών, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το περιστατικό:
«Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου, σχηματίσθηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών, απειλή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και διατάραξη της λειτουργίας εκπαιδευτικού ιδρύματος σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, διότι χθες 24-9-2024 το μεσημέρι, εισήλθε στο γραφείο εκπαιδευτικού σε σχολικό συγκρότημα και αφού απείλησε την εκπαιδευτικό, στη συνέχεια της εκσφενδόνισε ένα μπουκάλι με νερό χτυπώντας την στο κεφάλι. Παράλληλα, από τις πράξεις του προκλήθηκαν φθορές σε πληκτρολόγιο ηλεκτρονικού υπολογιστή και σε σχολικά έγγραφα, ενώ διαταράχθηκε η λειτουργία του εκπαιδευτικού ιδρύματος».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 1/10
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ