amfitheatro-aei-foitites
Alexandros Michailidis / SOOC
«Εδώ και χρόνια διαβάζω πηγαίνω και παίρνω τα βιβλία, διαβάζω μόνος μου χωρίς καν να ξέρω την ύλη και δίνω μαθήματα- Την πλειοψηφία όπως καταλαβαίνετε δεν θα μπορέσω να τα περάσω»

Κραυγή απόγνωσης από φοιτητή της Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, καθώς όπως αποκάλυψε δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να συνεχίσει τις σπουδές του.

Μιλώντας στο OPEN, ο Δημήτρης όπως είναι το όνομά του, ανέφερε πως έχασε τον πατέρα του ενώ η μητέρα του είναι άνεργη και δεν πήρε ποτέ τη σύνταξη χηρείας.

Nα σημειωθεί πως ούτε μεταγραφή σε άλλη σχολή του δόθηκε καθώς δεν είχε τις προϋποθέσεις για κάτι τέτοιο.

«Είμαι στο τρίτο έτος, βρίσκομαι με μαθήματα που έχουν υποχρεωτική παρακολούθηση και δεν θα μπορέσω να παρακολουθήσω. Εδώ και χρόνια διαβάζω πηγαίνω και παίρνω τα βιβλία, διαβάζω μόνος μου χωρίς καν να ξέρω την ύλη και δίνω μαθήματα. Την πλειοψηφία όπως καταλαβαίνετε δεν θα μπορέσω να τα περάσω» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Market Pass 2026: Πώς θα πάρετε το επίδομα για σούπερ μάρκετ

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αφίσα μουσικού σχολείου Πειραιά
Το Μουσικό Σχολείο Πειραιά στο Μεσολόγγι με τη μουσικοθεατρική παράσταση «Με λογισμό και μ’ όνειρο»
Οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Πειραιά τιμούν την ιστορική επέτειο των 200 ετών από την Έξοδο του Μεσολογγίου
Το Μουσικό Σχολείο Πειραιά στο Μεσολόγγι με τη μουσικοθεατρική παράσταση «Με λογισμό και μ’ όνειρο»
ypoyrgeio paideias kai thriskeymaton
ΣΥΚΥΠ: Στο «σκοτάδι» ο σχεδιασμός του νέου Υπουργείου Έρευνας και Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης
Αντιδράσεις από τον ΣΥΚΥΠ για την έλλειψη ενημέρωσης σχετικά με τις αλλαγές στην Ανώτατη Εκπαίδευση
ΣΥΚΥΠ: Στο «σκοτάδι» ο σχεδιασμός του νέου Υπουργείου Έρευνας και Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης