amfitheatro-aei-foitites
Alexandros Michailidis / SOOC
«Εδώ και χρόνια διαβάζω πηγαίνω και παίρνω τα βιβλία, διαβάζω μόνος μου χωρίς καν να ξέρω την ύλη και δίνω μαθήματα- Την πλειοψηφία όπως καταλαβαίνετε δεν θα μπορέσω να τα περάσω»

Κραυγή απόγνωσης από φοιτητή της Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, καθώς όπως αποκάλυψε δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να συνεχίσει τις σπουδές του.

Μιλώντας στο OPEN, ο Δημήτρης όπως είναι το όνομά του, ανέφερε πως έχασε τον πατέρα του ενώ η μητέρα του είναι άνεργη και δεν πήρε ποτέ τη σύνταξη χηρείας.

Nα σημειωθεί πως ούτε μεταγραφή σε άλλη σχολή του δόθηκε καθώς δεν είχε τις προϋποθέσεις για κάτι τέτοιο.

«Είμαι στο τρίτο έτος, βρίσκομαι με μαθήματα που έχουν υποχρεωτική παρακολούθηση και δεν θα μπορέσω να παρακολουθήσω. Εδώ και χρόνια διαβάζω πηγαίνω και παίρνω τα βιβλία, διαβάζω μόνος μου χωρίς καν να ξέρω την ύλη και δίνω μαθήματα. Την πλειοψηφία όπως καταλαβαίνετε δεν θα μπορέσω να τα περάσω» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μονιμοποίηση εκπαιδευτικών
Εξώδικο σε Διευθυντή Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης: Προχωρήστε σε άμεση έκδοση διαπιστωτικών πράξεων μονιμοποίησης, όπως επιβάλλουν οι τελεσίδικες αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείουπου άργησε: όταν το αυτονόητο γίνεται διεκδίκηση
Η μονιμοποίηση που άργησε: όταν το αυτονόητο γίνεται διεκδίκηση Η υπόθεση της μονιμοποίησης των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών των ετών 2020 και 2021 δεν...
Εξώδικο σε Διευθυντή Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης: Προχωρήστε σε άμεση έκδοση διαπιστωτικών πράξεων μονιμοποίησης, όπως επιβάλλουν οι τελεσίδικες αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείουπου άργησε: όταν το αυτονόητο γίνεται διεκδίκηση
ΚΤΕΛ Χανίων
ΚΤΕΛ: Η ιστορία πίσω από το πιο γνωστό μέσο μετακίνησης στην Ελλάδα
Παρόλο που σχεδόν όλοι έχουν ταξιδέψει κάποια στιγμή με ΚΤΕΛ, ελάχιστοι γνωρίζουν τι ακριβώς κρύβεται πίσω από αυτή τη γνωστή ονομασία.
ΚΤΕΛ: Η ιστορία πίσω από το πιο γνωστό μέσο μετακίνησης στην Ελλάδα