Σχολείο - Μάθημα
Ενημερωτικό αιρετών ΔΑΚΕ 54ης συνεδρίασης ΠΥΣΠΕ Α' Αθήνας

Ενημερωτικό απέστειλαν οι αιρετοί της ΔΑΚΕ Χρήστος Τρανός και Αγγελική Γκάγκαρη σχετικά με όσα συζητήθηκαν στην 54η συνεδρίαση ΠΥΣΠΕ Α' Αθήνας.

Η ενημέρωση

«Σας ενημερώνουμε πως έγινε σήμερα η 54η συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Α' Αθήνας και η 100η από  την επαναφορά των Αιρετών της ΔΑΚΕ στο συγκεκριμένο υπηρεσιακό συμβούλιο.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που συζητήθηκαν ήταν τα εξής:

ΘΕΜΑ 1ο:11η αναδρομική μονιμοποίηση εκπ/κών της Δ/νσης ΠΕ Α΄ Αθήνας.

Στο πρώτο θέμα ψήφισα θετικά και τόνισα πως οι Αιρετοί της ΔΑΚΕ θα αγωνιστούμε για τη μονιμοποίηση όλων των συναδέλφων με τη διετή ευδόκιμη υπηρεσία και χωρίς αξιολόγηση.

ΘΕΜΑ 2ο :Εξέταση αίτησης εκπαιδευτικού.

Το αίτημα συναδέλφου ΠΕ91.01 ικανοποιήθηκε ως προς το δεύτερο μέρος,την απόσπαση στο 71ο Δημοτικό Αθηνών.Το πρώτο αίτημα της συναδέλφου δεν εξετάστηκε, αφού το ΠΥΣΠΕ είναι αναρμόδιο για το συγκεκριμένο αίτημα.

ΘΕΜΑ 3ο:Προσωρινή τοποθέτηση νεοδιόριστου εκπ/κού με απόσπαση από άλλα ΠΥΣΠΕ.

Ικανοποιήθηκε το αίτημα νεοδιόριστου συναδέλφου ΠΕ70 ,που ήρθε με απόσπαση από άλλο ΠΥΣΠΕ και τοποθετείται στο 6ο Δημοτικό Ηλιούπολης.

 ΘΕΜΑ 4ο:Άδειες άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή.

Ικανοποιήθηκαν ομόφωνα οι 27 άδειες άσκησης ιδιωτικού έργου που κατατέθηκαν.

ΘΕΜΑ 5ο: Εξέταση συνάφειας διδακτορικών μόνιμων εκπαιδευτικών.

Υπενθυμίζοντας σε όλα τα μέλη του Υπηρεσιακού Συμβουλίου ,την πάγια θέση των Αιρετών της ΔΑΚΕ για τη στήριξη της οικονομικής αναβάθμισης όλων των συναδέλφων, χωρίς αυστηρότητα, ψήφισα θετικά και η συνάφεια εγκρίθηκε ομόφωνα με ψήφους 5-0.

ΘΕΜΑ 6ο:Τροποποίηση πράξης ΠΥΣΠΕ ως προς την τοποθέτηση προσωρινού Προϊσταμένου Νηπιαγωγείου και τοποθέτηση νέας προσωρινής Προϊσταμένης.

Ο προσωρινός προϊστάμενος που τοποθετήθηκε στο 19ο Νηπιαγωγείο Αθηνών ,ζήτησε να αντικατασταθεί για προσωπικούς λόγους και ορίστηκε προσωρινή προϊσταμένη η συνάδελφος Λ.Κ.

ΘΕΜΑ 7ο: Αποσπάσεις εντός του ΠΥΣΠΕ Α΄ Αθήνας.

Κατατέθηκαν τέσσερα αιτήματα απόσπασης μονίμων και ικανοποιήθηκαν τα τρία μέχρι να αντικατασταθούν οι αιτούμενοι και να μην υπάρξουν ελλείψεις στα σχολεία που υπηρετούν.

Το ένα αίτημα  απορρίφθηκε ,αφού δεν υπήρχε κενό στο 55ο Δημοτικό σχολείο που ζητούσε ο συνάδελφος.

ΘΕΜΑ 8ο: Αμοιβαίες αποσπάσεις εκπαιδευτικών εντός του ΠΥΣΠΕ Α΄ Αθήνας.

Ικανοποιήθηκε ομόφωνα το αίτημα αμοιβαίας απόσπασης δύο συναδέλφων του 1ου και του 70ου Δημοτικών Σχολείων Αθηνών.

ΘΕΜΑ 9ο:Τροποποίηση συμπλήρωσης ωραρίου εκπαιδευτικού.

Κατατέθηκαν τρία αιτήματα τροποποίησης ωραρίου και έγιναν αποδεκτά. Οι συνάδελφοι που κατέθεσαν τα αιτήματα θα περιμένουν μέχρι να αντικατασταθούν και έπειτα θα εφαρμοστεί η θετική απόφαση που τους αφορά.

ΘΕΜΑ 10ο:Εξέταση ένστασης εκπαιδευτικού.

Η ένσταση συναδέλφου αποσπασμένης ΠΕ60 για την τοποθέτησή της , κατόπιν εξονυχιστικού ελέγχου ,απορρίφθηκε ομόφωνα.»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει η λέξη «φανφάρα» και από πού προέρχεται

Εκπαιδευτικοί: Πότε θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους η μισθοδοσία

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Τεχνητή νοημοσύνη
ΑΙ & Ι: «Όλοι έχουμε ‘μετανοημοσύνη’» - Τι μας διαφεύγει όταν μιλάμε για την εποχή της ΤΝ
Αυτή η καινούργια νοημοσύνη του καθενός μας, που αναλαμβάνει να διαχειριστεί τον συνδυασμό ανθρώπου και μηχανής, μας διευκολύνει να ονομαστεί (και...
ΑΙ & Ι: «Όλοι έχουμε ‘μετανοημοσύνη’» - Τι μας διαφεύγει όταν μιλάμε για την εποχή της ΤΝ
διδακτορικο
Μοριοδότηση μεταπτυχιακών και διδακτορικών: Νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών
Τι προβλέπει το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών για τους γραπτούς διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ
Μοριοδότηση μεταπτυχιακών και διδακτορικών: Νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών
αδεια
Αυτοδίκαιη αργία υπαλλήλων: Πότε ενεργοποιείται και τι αλλάζει με τη νέα ρύθμιση
Διευκρινίσεις και αυστηρότερες προϋποθέσεις για τη θέση σε αργία δημοσίων και δημοτικών υπαλλήλων, σύμφωνα με νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών
Αυτοδίκαιη αργία υπαλλήλων: Πότε ενεργοποιείται και τι αλλάζει με τη νέα ρύθμιση