amfitheatro
Τον δικό τους γολγοθά περνάνε πολλοί ενοικιαστές που καλούνται πληρώσουν χρυσάφι παλιά και μικρά διαμερίσματα

Όχι μια, όχι δυο αλλά τρεις φορές αύξησε ο ιδιοκτήτης το ενοίκιο σε φοιτητή, όπως καταγγέλλει ο ίδιος, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να φύγει καθώς το ενοίκιο είχε φτάσει 550 ευρώ για 40 τετραγωνικά στο Ρέντη.

«Δεν ξέρω αν ήθελε να το κάνει Airbnb ή να με διώξει» είπε στην τηλεόραση του OPEN αποκαλύπτοντας ότι μόνο τον πρώτο χρόνο είχε φτιάξει ο ιδιοκτήτης συμβόλαιο, και έτσι αυθαίρετα έκανε αυξήσεις.

Τώρα οι φοιτητής μένει στου Γκύζη σε 30 τετραγωνικά χωρίς θέρμανση και μπαλκόνι για 500 ευρώ λέγοντας ότι ενώ δουλεύει δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα «έχει φτάσει η κατάσταση στο απροχώρητο»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Market Pass 2026: Πώς θα πάρετε το επίδομα για σούπερ μάρκετ

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μολυβια
Σχολεία υπό πίεση στην Ανατ. Θεσσαλονίκη: «Προβλήματα, αυθαίρετες μετακινήσεις και στοχοποίηση εκπαιδευτικών»
Α’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης: Τέλος στον αυταρχισμό που υπονομεύει τη δημόσια εκπαίδευση
Σχολεία υπό πίεση στην Ανατ. Θεσσαλονίκη: «Προβλήματα, αυθαίρετες μετακινήσεις και στοχοποίηση εκπαιδευτικών»