σχολειο
Τι αλλάζει στους αριθμούς

Οι Υπουργοί Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού προέβησαν στον καθορισμό κατά κλάδο και ειδικότητα ή ειδίκευση του αριθμού των 4.451 κενών θέσεων που θα καλυφθούν με τον διορισμό μόνιμων εκπαιδευτικών και μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση σύμφωνα με τις διατάξεις του Κεφαλαίου Ε΄ του ν.4589/2019 (Α΄ 13), σχολικού έτους 2023-2024, εκ νέου μετά τη Διόρθωση Σφάλματος.

Αλλαγή υπάρχει στους αριθμούς των μόνιμων διορισμών Δασκάλων ΠΕ71  και Νηπιαγωγών ΠΕ61, η οποία πλέον διαμορφώνεται σε 161 ΠΕ 71 και 53 ΠΕ 61, ενώ έως τώρα ήταν 53 ΠΕ 71 και 161 ΠΕ 61.

Δείτε ΕΔΩ τη διόρθωση

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραλήρημα Λατινοπούλου: Σκουπίδια οι Εκπαιδευτικοί - Να απολυθούν - Ζήτω ο Μεταξάς (Βίντεο)

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Σκάκι
Η ρίζα του κακού
Δεν πρόκειται τίποτα να αλλάξει, αν δεν συνειδητοποιήσουμε πρώτα την κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει
Η ρίζα του κακού
peripoliko astinomia perama
Αιματοκύλισμα στα Βορίζια Κρήτης: Πληροφορίες για 3 νεκρούς και 15 τραυματίες από πυροβολισμούς
Μακελειό στα Βορίζια: Με αγροτικά αυτοκίνητα κατεβάζουν νεκρούς και ζωντανούς
Αιματοκύλισμα στα Βορίζια Κρήτης: Πληροφορίες για 3 νεκρούς και 15 τραυματίες από πυροβολισμούς
crayons-pencils_molyvia_education_ekpaideusi.jpg
«Καμπανάκι» από τη ΔΑΚΕ στο ΑΠΥΣΠΕ Αττικής: «224 παραιτήσεις και 297 άδειες δείχνουν την εξουθένωση στην εκπαίδευση»
Συναγερμός στην Πρωτοβάθμια: Μαζικές παραιτήσεις και άδειες – Η ΔΑΚΕ ΑΠΥΣΠΕ Αττικής προειδοποιεί για «κατάρρευση του συστήματος»
«Καμπανάκι» από τη ΔΑΚΕ στο ΑΠΥΣΠΕ Αττικής: «224 παραιτήσεις και 297 άδειες δείχνουν την εξουθένωση στην εκπαίδευση»