πανεπιστήμιο αιγαιου
«Μετονομασία του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, χωρίς μεταβολή του επιστημονικού πεδίου που θεραπεύει».

Αλλάζει ονομασία το Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, χωρίς όμως να μεταβάλλεται το επιστημονικό πεδίο που θεραπεύει.

Όπως ανακοίνωσε εκφράζοντας την ικανοποίησή του ο πρόεδρος του Τμήματος κ. Σωτήρης Ντάλης, στο ΦΕΚ 4094/Β’/12.07.2024, δημοσιεύτηκε η αριθμ. 78139/Ζ1/10.07.2024 απόφαση του Υπουργείου Παιδείας για τη μετονομασία του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών, της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε Τμήμα «Μεσογειακών Σπουδών: Αρχαιολογία, Γλωσσολογία, Διεθνείς Σχέσεις», χωρίς μεταβολή του επιστημονικού πεδίου που θεραπεύει.

Δείτε το έγγραφο ΕΔΩ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα