ΕΟΠΠΕΠ
Τα αποτελέσματα θα είναι στη διάθεση των αποφοίτων που συμμετείχαν στις εξετάσεις πιστοποίησης το επόμενο χρονικό διάστημα στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Ολοκληρώθηκαν οι Εξετάσεις Πιστοποίησης αποφοίτων του Μεταλυκειακού Έτους - Τάξης Μαθητείας των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.) 1ης περιόδου 2024 που διεξήχθησαν το Σάββατο 29/06/2024 και την Κυριακή 30/06/2024.

Πάνω από 2.900 απόφοιτοι, 23 ειδικοτήτων Μεταλυκειακού Έτους - Τάξης Μαθητείας ΕΠΑ.Λ. εξετάστηκαν σε 13 Εξεταστικά Κέντρα που λειτούργησαν στην Αττική, τη Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, την Κοζάνη, την Κομοτηνή, τη Λάρισα, τη Λαμία, την Πάτρα, την Τρίπολη, το Ηράκλειο Κρήτης και την Μυτιλήνη.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος, κα Ρεμπούτσικα Γεωργία και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. ευχαριστούν όλους τους συντελεστές, υπευθύνους εξεταστικών κέντρων, εξεταστές, επιστημονικούς συνεργάτες, επιτηρητές και φυσικά τα μέλη της Κεντρικής Εξεταστικής Επιτροπής Πιστοποίησης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΠΕΕΚ) που με τη συμμετοχή και την υποστήριξή τους συνέβαλαν στην άρτια διεξαγωγή των εξετάσεων.

Τα αποτελέσματα θα είναι στη διάθεση των αποφοίτων που συμμετείχαν στις εξετάσεις πιστοποίησης το επόμενο χρονικό διάστημα στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. https://eoppep.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ για όλους του εργαζόμενους ιδιωτικού τομέα - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΕΩΣ ΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πόλεμος
Πόλεμος και ηθική
«Όλοι οι πόλεμοι μπορεί να χαρακτηριστούν συλλήβδην ανήθικοι επειδή είναι αδιάψευστο γεγονός η καταστροφικότητά τους»
Πόλεμος και ηθική
Ευγενία Μπεζιρτζόγλου
Η καθηγήτρια Ευγενία Μπεζιρτζόγλου νέα πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης
Η καθηγήτρια του ΔΠΘ Ευγενία Μπεζιρτζόγλου αναλαμβάνει πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Η καθηγήτρια Ευγενία Μπεζιρτζόγλου νέα πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης