kathigites
Η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Ιωαννίνων

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΛΜΕ Ιωαννίνων σχετικά με τη στάση του Προϊσταμένου του ΚΕΔΑΣΥ κ. Ιωάννη Σταύρου, η οποία ταυτίστηκε με τις αποφάσεις του κλάδου για συμμετοχή στην απεργία – αποχή από τις διαδικασίες της ατομικής αξιολόγησης.

Η ανακοίνωση

«Σαν ΕΛΜΕ Ιωαννίνων χαιρετίζουμε την αγωνιστική στάση του Προϊσταμένου του ΚΕΔΑΣΥ κ. Ιωάννη Σταύρου, η οποία ταυτίστηκε με τις αποφάσεις του κλάδου για συμμετοχή στην απεργία – αποχή από τις διαδικασίες της ατομικής αξιολόγησης.

Καλούμε όλους όσους εμπλέκονται στις διαδικασίες, προϊστάμενοι, διευθυντές, σύμβουλοι, εκπαιδευτικοί, να ακολουθήσουν τις συλλογικές μας αποφάσεις.

Η ΕΛΜΕ Ιωαννίνων είναι στο πλευρό κάθε δόκιμου συναδέλφου που βρίσκεται σε ομηρία λόγω της διαδικασίας της ατομικής αξιολόγησης, μιας διαδικασίας που μόνο προβλήματα δημιουργεί και που μόνο στην ουσιαστική και ποιοτική αναβάθμιση του δημόσιου σχολείου δεν στοχεύει. Απαιτούμε την άμεση μονιμοποίηση όλων.

Συσπειρωμένοι στα σωματεία μας και με σύνθημα «ένας για όλους και όλοι για έναν», θα τα καταφέρουμε για ακόμη μια φορά.

Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας!!!

Θα νικήσουμε!!!»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, κ. Μιχαήλ Σφακιανάκης
Μιχάλης Σφακιανάκης (Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου) στο alfavita.gr: Για τη νέα σύγκλιση της Επιτροπής Εθνικού διαλόγου για την Παιδεία
Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Σήμερα Τρίτη 7 Απριλίου η νέα σύγκλιση της ολομέλειας της Επιτροπής Εθνικού διαλόγου για την Παιδεία
Μιχάλης Σφακιανάκης (Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου) στο alfavita.gr: Για τη νέα σύγκλιση της Επιτροπής Εθνικού διαλόγου για την Παιδεία
εκπαιδευτικοι
Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Στις αρχές Μαΐου οι ανακοινώσεις – Τι αλλάζει με τον κανόνα «1 προς 1»
Για τον εκπαιδευτικό κόσμο, το βασικό ερώτημα παραμένει: θα καλυφθούν ουσιαστικά τα κενά των σχολείων;
Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Στις αρχές Μαΐου οι ανακοινώσεις – Τι αλλάζει με τον κανόνα «1 προς 1»