εοππεπ
Τα αποτελέσματα την επόμενη εβδομάδα

Με τη συμμετοχή 868 υποψηφίων της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας» ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο άλλος ένας κύκλος εξετάσεων για την πιστοποίηση της επάρκειας των επαγγελματιών, σε συνεργασία του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) και του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α.).

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΕΟΠΠΕΠ, κα Ρεμπούτσικα Γεωργία, που επισκέφθηκε την Κυριακή το εξεταστικό Κέντρο στις εγκαταστάσεις της ΕΠΑΣ του Ρέντη, δήλωσε: «Οι εξετάσεις που υλοποιούμε σε συνεργασία με το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας με το νέο πλαίσιο κατάρτισης & πιστοποίησης «ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ», αποτελεί πλέον μια καλή πρακτική ενός σχήματος πιστοποίησης της μη τυπικής επαγγελματικής κατάρτισης και της αναγνώρισης πρότερης εμπειρίας, κατά την οποία ο ΕΟΠΠΕΠ απονέμει ένα αναγνωρισμένο προσόν, το Πιστοποιητικό Επάρκειας, ως προαπαιτούμενο για την άδεια άσκησης του επαγγέλματος.  Οι υποψήφιοι κλήθηκαν να απαντήσουν σε είκοσι (20) ισοδύναμες ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, που επιλέγονται από την Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων με ηλεκτρονική κλήρωση, από έναν σύγχρονο επικαιροποιημένο κατάλογο θεμάτων, αφού έχουν υλοποιήσει και το «Βασικό Πρόγραμμα Κατάρτισης Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας», διάρκειας 105 ωρών. Είμαστε σε θέση στον ΕΟΠΠΕΠ, υπογράμμισε η κα Ρεμπούτσικα, με το σύστημα της αυτόματης διόρθωσης γραπτών να έχουμε έτοιμα τα αποτελέσματα την επόμενη εβδομάδα και να προγραμματίζουμε την επόμενη εξεταστική που χρονικά τοποθετείται στον Σεπτέμβριο του 2024. Όλα τα βήματα διέπονται από ασφάλεια και εγκυρότητα. Στόχος μας είναι το παράδειγμα αυτό να επεκταθεί σε όλα τα σχήματα πιστοποίησης που να οδηγούν σε ανθρώπινο δυναμικό με ενισχυμένες δεξιότητες και αναγνωρισμένα προσόντα, καλύπτοντας ανάγκες που έχει η αγορά εργασίας».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Η λίστα με τις 16 παραλίες σε Αττική και Εύβοια που πρέπει να αποφύγετε

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pencil_foto_education.jpg
Καθηγητές για Ψηφιακό Φροντιστήριο: «Το ΥΠΑΙΘΑ εκτιμά ότι μόνο 88 εκπαιδευτικοί αρκούν για να καλύψουν τους μαθητές όλης της χώρας»
«Δεν είναι αποδεκτή παιδαγωγικά  οποιαδήποτε προσέγγιση που οδηγεί σε κατάργηση σχολικών μονάδων ή σε περιορισμό της λειτουργίας τους έστω και...
Καθηγητές για Ψηφιακό Φροντιστήριο: «Το ΥΠΑΙΘΑ εκτιμά ότι μόνο 88 εκπαιδευτικοί αρκούν για να καλύψουν τους μαθητές όλης της χώρας»
σεισμός
Έρευνα «βόμβα» από το ΠΑΔΑ: Μεγάλη φυσική καταστροφή φοβούνται οι κάτοικοι της Αττικής
Έρευνα από το ΠΑΔΑ: Έντονος φόβος και ανασφάλεια διακατέχει τους κατοίκους της Αττικής για τις φυσικές καταστροφές
Έρευνα «βόμβα» από το ΠΑΔΑ: Μεγάλη φυσική καταστροφή φοβούνται οι κάτοικοι της Αττικής
gennimatas thessalonikis
Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 14χρονος- Τραυματίστηκε σοβαρά ύστερα από ανατροπή τρακτέρ
Τραύματα φαίνεται να υπέστη και ο 61χρονος οδηγός που διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου»
Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 14χρονος- Τραυματίστηκε σοβαρά ύστερα από ανατροπή τρακτέρ