pierrakakis
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Την παράσταση έκλεψε, κατά την έναρξη της εκδήλωσης η μικρή Μαρία Φουντουλάκη που τραγούδησε Acappella ένα παραδοσιακό κυπριακό τραγούδι και καταχειροκροτήθηκε!

Μια μεγάλη "Γιορτή Πολιτισμού" πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Κλειστό Γυμναστήριο στα Δύο Αοράκια, με τη συμμετοχή μαθητών 30 δημοτικών σχολείων από όλο το νομό Ηρακλείου.

Η Γιορτή αυτή διοργανώθηκε για πρώτη φορά με τόσο μεγάλο αριθμό σχολείων και φέρει την "υπογραφή" της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών ο Υπουργοί Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης και Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρης Αυγενάκης. 

Η ατμόσφαιρα στο Κλειστό Γυμναστήριο στα Δύο Αοράκια ήταν εορταστική και πανηγυρική, με τους μαθητές να χορεύουν παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα!

Την παράσταση έκλεψε, κατά την έναρξη της εκδήλωσης η μικρή Μαρία Φουντουλάκη που τραγούδησε Acappella ένα παραδοσιακό κυπριακό τραγούδι και καταχειροκροτήθηκε!

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Πίνακες εκπαιδευτικών: Οι καλύτερες ώρες για την αίτηση στο ΑΣΕΠ

«Δεν αντέχω άλλο»: Τα αθόρυβα σημάδια της εφηβικής απελπισίας με αφορμή το περιστατικό στην Ηλιούπολη

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ζωή Κωνσταντοπούλου - Άδωνις Γεωργιάδης
Κόντρα Κωνσταντοπούλου-Γεωργιάδη: «Υπάρχει μεθόδευση» - «Σας κυνηγάει η κουνιάδα της κυρίας δίπλα»
Καταγγελίες Ζωής κατά Φλωρίδη για μεθόδευση μετά από παραπομπή της στην Επιτροπή Δεοντολογίας – Άγριος καβγας με Άδωνι
Κόντρα Κωνσταντοπούλου-Γεωργιάδη: «Υπάρχει μεθόδευση» - «Σας κυνηγάει η κουνιάδα της κυρίας δίπλα»