Φοιτητικές εκλογές
INTIME NEWS/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Για ακόμη μια φορά, τα μέλη της ΑΡΑΣ/ΕΑΑΚ δήλωσαν κατά την τραμπούκικου τύπου επίθεση τους ότι δεν έχει δικαίωμα μια άλλη δύναμη να παρεμβαίνει, αν αυτά που λέει δεν εγκρίνονται από την ΑΡΑΣ/ΕΑΑΚ.

Τραυματίστηκε φοιτητής μέλος της "Φοιτητικής Πορείας" στο Ιστορικό-Αρχαιολογικό ΑΠΘ, στη διάρκεια των φοιτητικών εκλογών, όπως καταγγέλλουν φοιτητικές οργανώσεις.

Ο φοιτητής φέρεται να δέχτηκε επίθεση από μέλη της ΑΡΑΣ/ΕΑΑΚ, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία.

«Τέτοιες επιθέσεις έχουν πραγματοποιηθεί πολλές φορές στο παρελθόν απέναντι σε πολιτικές δυνάμεις, σε αγωνιστές και αγωνίστριες του κινήματος είτε στο φοιτητικό κίνημα και τους πανεπιστημιακούς χώρους είτε στις διαδηλώσεις» επισημαίνουν οι οργανώσεις.

Τέλος, δηλώνουν ότι οι τραμπουκισμοί και το ξύλο δεν έχουν καμία σχέση με την πολιτική αντιπαράθεση που πρέπει να αναπτύσσεται, δεν έχουν καμία σχέση συνολικά με το φοιτητικό κίνημα και πολύ περισσότερο με την Αριστερά.

Η καταγγελία των φοιτητών

Οι δυνάμεις που συνυπογράφουμε αυτή την ανακοίνωση καταγγέλλουμε απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε μέλος της Φοιτητικής Πορείας στο Ιστορικό-Αρχαιολογικό ΑΠΘ το πρωί των φοιτητικών εκλογών από μέλη της ΑΡΑΣ/ΕΑΑΚ. Η επίθεση οδήγησε στην αιμορραγία και τον τραυματισμό του.

Για ακόμη μια φορά, τα μέλη της ΑΡΑΣ/ΕΑΑΚ δήλωσαν κατά την τραμπούκικου τύπου επίθεση τους ότι δεν έχει δικαίωμα μια άλλη δύναμη να παρεμβαίνει, αν αυτά που λέει δεν εγκρίνονται από την ΑΡΑΣ/ΕΑΑΚ. Και προσπάθησαν να το επιβάλλουν με τη γνωστή λογική που τους διακατέχει. Με τους τραμπουκισμούς και το ξύλο. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυνάμεις της ΑΡΑΣ/ΕΑΑΚ επιλέγουν την οργανωτική επιβολή και τους τραμπουκισμούς. Τέτοιες επιθέσεις έχουν πραγματοποιηθεί πολλές φορές στο παρελθόν απέναντι σε πολιτικές δυνάμεις, σε αγωνιστές και αγωνίστριες του κινήματος είτε στο φοιτητικό κίνημα και τους πανεπιστημιακούς χώρους είτε στις διαδηλώσεις.

Δηλώνουμε αποφασιστικά ότι οι τραμπουκισμοί και το ξύλο δεν έχουν καμία σχέση με την πολιτική αντιπαράθεση που πρέπει να αναπτύσσεται, δεν έχουν καμία σχέση συνολικά με το φοιτητικό κίνημα και πολύ περισσότερο με την Αριστερά. Είναι ενέργειες απαράδεκτες και επικίνδυνες, ιδιαίτερα σε μια περίοδο που οξύνεται η πολιτική της καταστολής και η επίθεση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, και πρέπει να απομονωθούν.

Αγωνιστικές Κινήσεις
ΑΡΔΙΝ
Attack στα ΑΕΙ Θεσσαλονίκης
ΣΣΠ
Φοιτητική Πορεία

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 22/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πιερρακάκης - Κεραμέως
ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: «Ξεπέρασαν τα 100 τα άρθρα του νόμου Κεραμέως που τροποποίησε ο Πιερρακάκης»
«Έχουμε μπαλώματα επί μπαλωμάτων, που υπονομεύουν τη λειτουργία της εκπαίδευσης!»
ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: «Ξεπέρασαν τα 100 τα άρθρα του νόμου Κεραμέως που τροποποίησε ο Πιερρακάκης»
ekpaideytikoi
Αίτημα για προσλήψεις καθηγητών σε θέση δασκάλων στα δημοτικά σχολεία - Σφοδρές αντιδράσεις
"Αν το αίτημα των ιδιοκτητών πραγματοποιηθεί, ανοίγει η κερκόπορτα για την κατάργηση της ειδικότητας των δασκάλων αρχικά στην ιδιωτική και μετέπειτα...
Αίτημα για προσλήψεις καθηγητών σε θέση δασκάλων στα δημοτικά σχολεία - Σφοδρές αντιδράσεις
Τεχνητή νοημοσύνη επαναφέρει νεκρά πρόσωπα
Τεχνητή Νοημοσύνη: Η ζωή μετά τον θάνατο είναι η νέα μπίζνα - Θα αναστήσεις τους νεκρούς σου;
Τεχνητή Νοημοσύνη: Η ζωή μετά τον θάνατο είναι η νέα μπίζνα στην AI εποχή - Πόσο έτοιμοι είμαστε για μια ζωή μετά τον θάνατο; 
Τεχνητή Νοημοσύνη: Η ζωή μετά τον θάνατο είναι η νέα μπίζνα - Θα αναστήσεις τους νεκρούς σου;