μητσοτακης πιερρακακης
Για Ψηφιακή επανάσταση μίλησε ο κ.Πρωθυπουργός, αλλά καταδεικνύεται για μια ακόμα φορά ότι δεν μπορούν να χειριστούν ψηφιακά ούτε τα διαχειριστικά ζητήματα

Σε μια αδιανόητη καταγγελία για τις ψηφιακές πλατφόρμες του Υπουργείου Παιδείας και συγκεκριμένα για την πλατφόρμα e-parents με την  οποία οι γονείς έχουν «εξπρές» ενημέρωση για την πορεία των βαθμολογικών επιδόσεων των παιδιών τους, έκανε προ ολίγου ο γραμματέας του Τομέα Παιδείας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Τσούλιας

Σύμφωνα με αυτήν, ο απευθείας ψηφιακός τρόπος καταχώρησης των βαθμολογιών οδηγεί σε ενημέρωση των Γονέων, πριν οι βαθμοί ελεγχθούν και κυρίως πριν ακόμα επισημοποιηθούν από τις σχετικές Συνεδριάσεις των Συλλόγων των Εκπαιδευτικών! Είναι δηλαδή μια βαθμολογία θεσμικά μη επίσημη!

Η δήλωση του Νίκου Τσούλια

Ανικανότητας του Υπουργείου Παιδείας συνέχεια…

Και ενώ βρισκόμαστε στη σκιά της αποτυχίας της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας με το πρόσφατο σοβαρό πρόβλημα των εξετάσεων για τα Πρότυπα σχολεία, νέο πρόβλημα δημιουργείται με την καταχώρηση των βαθμολογιών εκ μέρους των εκπαιδευτικών στο σύστημα Ενημέρωσης των Γονέων (e – Parents).

Τώρα όμως η ευθύνη δεν είναι σε κάποια Επιτροπή αλλά στον ίδιο τον κεντρικό μηχανισμό του Υπουργείου Παιδείας και στην πολιτική ηγεσία του.

Συγκεκριμένα, ο απευθείας ψηφιακός τρόπος καταχώρησης των βαθμολογιών οδηγεί σε ενημέρωση των Γονέων, πριν οι βαθμοί ελεγχθούν και κυρίως πριν ακόμα επισημοποιηθούν από τις σχετικές Συνεδριάσεις των Συλλόγων των Εκπαιδευτικών! Είναι δηλαδή μια βαθμολογία θεσμικά μη επίσημη!

Για Ψηφιακή επανάσταση μίλησε ο κ. πρωθυπουργός, αλλά καταδεικνύεται για μια ακόμα φορά ότι δεν μπορούν να χειριστούν ψηφιακά ούτε τα διαχειριστικά ζητήματα.

Καλείται ο κ. Υπουργός να επιλύσει το ζήτημα, πριν ακόμα πάρει διαστάσεις και δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα!

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

35.000 στην ουρά: Τελευταία ευκαιρία για το online εύκολο Proficiency ΧΩΡΙΣ προφορικά, έκθεση έως 26 Ιουνίου

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα