Thumbnail
Ο πρώτος αφορά επισκευές στις φοιτητικές εστίες και ο δεύτερος στη δημιουργία γεωγραφικής βάσης δεδομένων για την καταγραφή, τον τεχνικό, νομικό έλεγχο και τη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.

Κονδύλι άνω των 5,5 εκατ. ευρώ θα διαθέσει το ΙΝΕΔΙΒΙΜ για τη διενέργεια δύο διαφορετικών διαγωνισμών.

Ο πρώτος αφορά επισκευές στις φοιτητικές εστίες και ο δεύτερος στη δημιουργία γεωγραφικής βάσης δεδομένων για την καταγραφή, τον τεχνικό, νομικό έλεγχο και τη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. που αφορά σε μαθητικές-φοιτητικές εστίες και γενικές ιδιοκτησίες του σε πανελλαδικό επίπεδο. Αναλυτικά:

Στον πρώτο διαγωνισμό, αντικείμενο της σύμβασης με προυπολογισμό 4.987.655,70 €, είναι οι Υπηρεσίες Επισκευής και Συντήρησης Κτιριακών Εγκαταστάσεων και υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων των Κ.Υ./ ΙΝΕΔΙΒΙΜ, και των φοιτητικών εστιών Ν.Ε.Ε.Μ.Π.-Φ.Ε.Ζ., Φ.Ε. Αθηνών, Σ.Ε. Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε., Φ.Ε. Πατρών (συμπεριλαμβανομένων και των εγκαταστάσεων της πρώην Σπουδαστικής Εστίας Πάτρας στη θέση Κουκούλι), Φ.Ε. Καλαμάτας, Φ.Ε. Ιωαννίνων, Φ.Ε. Βόλου, Φ.Ε. Θεσσαλονίκης, Φ.Ε. Καλαμαριάς, Φ.Ε. Κομοτηνής, Φ.Ε. Ξάνθης, Φ.Ε Ρεθύμνου, Φ.Ε. Σητείας.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες κατατάσσονται στους ακόλουθους κωδικούς του Κοινού Λεξιλογίου δημοσίων συμβάσεων (CPV) : 50000000-5, 50700000-2. Ο υποψήφιος ανάδοχος, επί ποινή αποκλεισμού, θα πρέπει να έχει σχηματίσει πλήρη εικόνα για τα κτίρια και τις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις τους, το επίπεδο συντήρησης και τις απαιτήσεις που πιθανών θα προκύψουν. Αυτό αποδεικνύεται από Βεβαίωση της αναθέτουσας αρχής (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ-Τμ. Προμηθειών), η οποία θα εκδίδεται μετά από την αυτοψία του υποψηφίου ανάδοχου και θα βεβαιώνει ότι ο υποψήφιος ανάδοχος έλαβε γνώση των τοπικών συνθηκών της εκάστοτε Φοιτητικής / Σπουδαστικής Εστίας, καθώς και της Κεντρικής Υπηρεσίας του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. Η επίσκεψη των χώρων θα γίνεται κατόπιν ενημέρωσης και χορήγησης σχετικής άδειας από την Αναθέτουσα Αρχή. Οι υποψήφιοι ανάδοχοι θα πρέπει να έχουν επισκεφθεί τους χώρους για τους οποίους θα υποβάλλουν προσφορά, το αργότερο οκτώ (8) ημέρες πριν την καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών.

Στον δεύτερο διαγωνισμό με προϋπολογισμό  595.200,00 €, αντικείμενο της παρούσας ανάθεσης είναι η Δημιουργία Γεωγραφικής Βάσης Δεδομένων για την καταγραφή, τεχνικό και νομικό έλεγχο της ακίνητης περιουσίας του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. στην οποία περιλαμβάνονται ακίνητα επί των οποίων το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. έχει οποιοδήποτε εμπράγματο ή ενοχικό δικαίωμα. Ειδικότερα το αντικείμενο αφορά τη χαρτογράφηση, αξιολόγηση και έναρξη διενέργειας πράξεων (αιτήσεων) προς άρση τυπικών ελαττωμάτων στα στοιχεία των καταχωρήσεων που αφορούν τα ακίνητα στα αρμόδια δημόσια βιβλία. Πιο συγκεκριμένα το τεχνικό αντικείμενο αφορά:

 Τεχνικό Έλεγχο Ακινήτων  Σύνταξη Τοπογραφικού Διαγράμματος  Φωτογραμμετρική αποτύπωση με drone  Υλοποίηση διαδικτυακής υπηρεσίας web GIS  Έλεγχο τίτλων ακινήτων ιδιοκτησίας του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.

Δείτε τους διαγωνισμούς

Υπηρεσίες Επισκευής και Συντήρησης Κτιριακών Εγκαταστάσεων Εστιών

Δημιουργία γεωγραφικής βάσης δεδομένων

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 22/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δασκαλοι 1.jpg
Αθέμιτες και επικίνδυνες ενέργειες από τη Διεύθυνση Π.Ε Αν. Αττικής
Με ευθύνη της Δ/νσης Π.Ε. Αν. Αττικής και Συμβούλων Εκπαίδευσης, αθέμιτη, και επικίνδυνη παρότρυνση προς εκπαιδευτικούς που καταστρατηγεί το δικαίωμα...
Αθέμιτες και επικίνδυνες ενέργειες από τη Διεύθυνση Π.Ε Αν. Αττικής
Μαρία (Μαρούσα) Μπένη
Έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή η εκπαιδευτικός Μαρία (Μαρούσα) Μπένη
Η αδόκητη απώλειά της αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένεια των σχολείων μας και στην εκπαιδευτική μας κοινότητα, καθώς η Μαρούσα είχε πολλά...
Έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή η εκπαιδευτικός Μαρία (Μαρούσα) Μπένη