Ημαθία: Μαθήτριες δέχτηκαν σεξουαλική επίθεση σε σχολική εκδρομή
Ο ιδιοκτήτης του στάβλου που έκαναν ιππασία στη σχολική εκδρομή ήταν ο δράστης της σεξουαλικής επίθεσης

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι δύο ανήλικες μαθήτριες δέχτηκαν σεξουαλική επίθεση στα πλαίσια σχολικής εκδρομής, από τον ιδιοκτήτη του στάβλου που κάνανε ιππασία.

Οι μαθήτριες ηλικίας 15 και 14 ετών, σε κατάσταση σοκ από την σεξουαλική επίθεση στην Ημαθία, ενημέρωσαν τους γονείς τους και εκείνοι με τη σειρά τους την Αστυνομία, με αποτέλεσμα ο δράστης να συλληφθεί.

Το ανατριχιαστικό συμβάν με θύματα τα δύο παιδιά, σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Τρίτης (23/4) στην περιοχή του Άλσους Αγίου Νικολάου Ημαθίας.

Σύμφωνα με τα όσα κατέγραψε η ΕΛΑΣ, ο 59χρονος συνελήφθη μετά από καταγγελία του Διευθυντή του Γυμνασίου, καθώς «ο ανωτέρω τόπο και χρόνο κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής του Γυμνασίου, προέβη σε γενετήσιες πράξεις (θωπείες σε διάφορα μέρη σώματος), σε βάρος των ανηλίκων μαθητριών ενώ πραγματοποιούσαν ιππασία με άλογα ιδιοκτησίας του.

Ο δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Τα ανήλικα κορίτσια το απόγευμα της Πέμπτης (25/4) εξετάστηκαν παρουσία παιδοψυχολόγου, ελήφθησαν καταθέσεις από γονείς των ανήλικων, ενώ προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Τ.Α. Νάουσας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ζαχαρακη
Συντάξεις εκπαιδευτικών: Στη Βουλή το υπέρογκο κόστος εξαγοράς πλασματικών ετών
Η Σοφία Ζαχαράκη δεν απάντησε στην ερώτηση σημειώνοντας ότι τα ερωτήματα δεν εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του υπουργείου Παιδείας
Συντάξεις εκπαιδευτικών: Στη Βουλή το υπέρογκο κόστος εξαγοράς πλασματικών ετών
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ΕΑΠ - Hellenic Open University
ΕΑΠ: 35 υποτροφίες σε κακοποιημένες γυναίκες, άστεγους και Ρομά
Οι υποτροφίες χορηγούνται σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες για την παρακολούθηση προγραμμάτων σπουδών το ακαδημαϊκό έτος 2026 - 2027
ΕΑΠ: 35 υποτροφίες σε κακοποιημένες γυναίκες, άστεγους και Ρομά