konstantinos_goylas
Tο Βιογραφικό του Κωνσταντίνου Γούλα

Ο Κωνσταντίνος Γούλας, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ01 Θεολόγων του 3ου Γυμνασίου Αμαρουσίου, μέλος του Τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, διορίστηκε εκ νέου, με απόφαση του υπουργού Παιδείας Κυριάκου Πιερρακάκη στη θέση του Γενικού Διευθυντή της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων, με τριετή θητεία.

O Κωνσταντίνος Γούλας είχε διοριστεί Γενικός Διευθυντής με τριετή θητεία, για πρώτη φορά το 2020, με απόφαση που είχε υπογράψει τότε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Tο Βιογραφικό του Κωνσταντίνου Γούλα

Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού στην περιοχή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Γούλας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969, είναι έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών. Υπηρετεί ως καθηγητής θεολόγος, κατόπιν ειδικής αξιολόγησης, στο Πρότυπο Λύκειο Αναβρύτων. Είναι κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος Ειδίκευσης (PhD) του Θεολογικού Τμήματος της Θεολογικής Σχολής Αθηνών και Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (M. Phil.) από την ίδια Σχολή. Έχει παρουσιάσει αρκετές δημοσιεύσεις, ανακοινώσεις σε συνέδρια – ημερίδες και διαθέτει σημαντική ερευνητική και εκπαιδευτική εμπειρία.

Μεταξύ άλλων, διατέλεσε Πρόεδρος του Φοιτητικού Θεολογικού Συνδέσμου (Φ.Θ.Σ.), Πρόεδρος του Μεταπτυχιακού Φοιτητικού Θεολογικού Συνδέσμου (Μ.Φ.Θ.Σ.), μέλος της Συγκλήτου του ΕΚΠΑ, υπεύθυνος Διοικητικού – Οικονομικού Ελλάδας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, μέλος Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας (Ο.Ι.Ε.Λ.Ε.), μέλος Δ.Σ. της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (Ε.Ε.Δ.Α.) και μέλος του Δ.Σ. της Β΄ ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής. Είναι μέλος του Τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας και Θεματικός εκπρόσωπος Παιδείας Α2 ΝΟΔΕ Αθηνών.

------------------------

Η Σιβιτανίδειος Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων που ιδρύθηκε το 1927 αποτελεί σήμερα ένα από τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου που εποπτεύονται από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και διοικείται από:

α) Το Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο απαρτίζεται από τα εξής μέλη :

  1. Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος ΙερώνυμοςΠρόεδρος.
  2. Βελώνη Ευγενία, Πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, Αντιπρόεδρος.
  3. Πανταζή Βασιλική, Αντιπρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, μέλος.
  4. Ευσταθόπουλος Σπυρίδων, Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής Βορ. Τομέα, μέλος, με αναπληρώτρια την Μακελλαράκη Αναστασία, Διευθύντρια 3ου Εργαστηριακού Κέντρου Αμαρουσίου.
  5. Τούτουζας Κωνσταντίνος, Μέλος ΔΕΠ-Καθηγητής Ιατρικής ΕΚΠΑ, μέλος, με αναπληρώτρια την Τσακανίκα Ελευθερία, μέλος ΔΕΠ- Αναπληρώτρια Καθηγήτρια ΕΜΠ.
  6. Βενιζέλου Μαρία Δέσποινα, Προϊσταμένη ΔΟΥ Αμαρουσίου, μέλος, με αναπληρώτρια την Μυλωνά Παρασκευή, Προϊσταμένη Κέντρου Εκπαίδευσης Υγειονομικού Π.Α.
  7. Παπαδόπουλος Νικόλαος, Διευθυντής Μαρασλείου Πειραματικού Σχολείου, μέλος, με αναπληρωτή τον Αναστασόπουλο Διονύσιο, Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά

β) Την Εκτελεστική Επιτροπή η οποία συγκροτείται από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής είναι ο κ. Ευσταθόπουλος Σπυρίδων και μέλη της η κ. Βενιζέλου Μαρία Δέσποινα και ο κ. Παπαδόπουλος Νικόλαος.

γ) Το Γενικό Διευθυντή ο οποίος είναι ο προϊστάμενος των εκπαιδευτικών και διοικητικών υπηρεσιών. Σήμερα ως Γενικός Διευθυντής έχει οριστεί ο κ. Κωνσταντίνος Γούλας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 70.000 υποψήφιους ως 21/5 με τις λύσεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 21/05

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

φοιτητές
Φοιτητική διαμαρτυρία στο ΑΠΘ κατά των μέτρων επιτήρησης – «Όχι σε τουρνικέ και κάμερες στα πανεπιστήμια»
Διαμαρτυρία φοιτητών στο ΑΠΘ κατά των μέτρων ασφαλείας που εξετάζει το υπουργείο Παιδείας. Αντίδραση για τουρνικέ, κάμερες και διαγραφές φοιτητών.
Φοιτητική διαμαρτυρία στο ΑΠΘ κατά των μέτρων επιτήρησης – «Όχι σε τουρνικέ και κάμερες στα πανεπιστήμια»
molibi.jpg
ΠΥΣΠΕ Α' Αθήνας - 27η συνεδρίαση 2025: Ενημερωτικό αιρετών της ΔΑΚΕ - Τα θέματα που συζητήθηκαν
Ενημέρωση αιρετών της ΔΑΚΕ στην 27η συνεδρίαση ΠΥΣΠΕ Α' Αθήνας για το 2025
ΠΥΣΠΕ Α' Αθήνας - 27η συνεδρίαση 2025: Ενημερωτικό αιρετών της ΔΑΚΕ - Τα θέματα που συζητήθηκαν
νοσοκομείο
Γλυκά Νερά: Συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας 17χρονος – Σε κρίσιμη κατάσταση το θύμα
Σοκ από τη βιαιότητα της επίθεσης – Συγκλονισμένη η μητέρα του 50χρονου: «Είχα προαίσθημα, του είπα να μην πάει»
Γλυκά Νερά: Συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας 17χρονος – Σε κρίσιμη κατάσταση το θύμα
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Ίδρυση Πολυτεχνικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ)
Η θεσμοθέτηση της Πολυτεχνικής Σχολής στο ΠΑΔΑ αποτελεί μία ιστορική εξέλιξη, αποτέλεσμα πολυετών, συλλογικών προσπαθειών και ένα σημαντικό βήμα στην...
Ίδρυση Πολυτεχνικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ)